Admiral - Zaposleni ne brinu, radna mesta sigurna!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.03.2020.
11:39
Izvor: Sportske.net

Poznata kompanija po ko zna koji put stala uz svoje zaposlene i klijente u jedinstvenom frontu protiv opakog virusa.

Povezane vesti

       
Teška vremena zahtevaju ozbijnost i poverenje. U trenucima kada se svet i Srbija suočavaju sa pandemijom, svest o sigurnosti svih nas, posebno izloženima i bolesnima, je najpotrebnija.

Za sve ove godine, kompanija Admiral je na razne načine učestvovala u dobrotvornim akcijama, gradila svoj brendove, AdmiralClub i AdmiralBet, ali i čuvala svoje ljude i klijente. Sa ponosom ističemo da smo deo Novomatic grupacije, svetskog lidera u oblasti gejming tehnologija.

Mi smo već u budućnosti, a slogan kojim se vodi AdmiralClub „Dotaknite budućnost“ gleda napred. Činimo sve kako bismo ubrzali vreme i na taj način pomogli svetu, koji se, svedoci smo, suočava sa velikim iskušenjima.

Podrška onima koji su na prvoj liniji, kojima aplaudiramo svako veče je značajna, ali je naša kompanija otišla nekoliko koraka dalje. Kao odgovoran poslodavac, svestan sa kakvim problemima se suočava naše društvo, odnosno narod u celini, Admiral neće otpuštati svoje radnike, neće ih ostaviti na cedilu.

Atrijum


Rešeni smo da budemo zajedno, u dobru, kao i u zlu, poput prave porodice.

Podsećamo da imamo oko 1300 zaposlenih, da je svoju sudbinu za kompaniju vezalo oko 5000 ljudi i sigurno je da ih nećemo izneveriti.

Njihova sudbina neće biti dovedena u pitanje, kao ni njihova bezbednost.

Sledeći preporuke države i medicinske struke, rizik za zaposlene, ali i naše klijente smo ne samo smanjili, već izbrisali, kada je posao u pitanju. Naime, sva uplatna mesta i klubovi su zatvoreni, i to će trajati sve do pobede protiv opakog virusa. Nismo želeli da radimo skraćeno, da rizikujemo živote ljudi, svi koji žele da se klade mogu to da urade na mnogo bezbedniji način, „onlajn“.

Time ćemo se uključiti u jedinstveni front i poslati još jednom poruku, kao i prethodnih nedelja, da ostanemo svi zajedno kod kuće, da pokažemo solidarnost i empatiju prema najugroženijima.

Admiral


Kompanija Admiral se tokom decenija građenja imidža ponašala odgovorno i uvek nalazila način da se uključi u akcije od šireg društvenog značaja.

Slogan kompanije AdmiralBet „Više od igre“, sada upućuje i na to, da je u ovom trenutku ulog veći, naše zdravlje i budućnost svih nas.

Nismo ostali na tome, kompanija je uplatila 10 miliona dinara, donaciju državi u borbi protiv korona virusa.

Obećavamo da je ovo samo početak, Admiral će, budite sigurni, dati svoj puni doprinos u zajedničkoj pobedi nad pandemijom.

Ponovimo, vreme je solidarnosti i zajedništva, borimo se u sadašnjosti i gledamo u budućnost, to je jedini način.

Admiralov način.

                                                                                                   (Promo tekst)

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak