Bregar žali za mlađim igračicama, Lavko optužila Slovence: "Snimali nam treninge jer nas se plaše"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 08.11.2022.
23:17
Izvor: Sportske.net

Srbija je zbog problema sa vakcinacijom (koja je bila obavezna) nastupila oslabljena na Evropskom prvenstvu i vraća se kući sa skorom 0-3.

RSS
RSS

Povezane vesti

Selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar istakao je nakon poraza od Slovenije 27:24 na Evropskom prvenstvu da je ovo takmičenje zamislio drugačije.

"Ovo prvenstvo sam zamislio kao takmičenje na kome bih dao više šanse za igru mlađim igracima koji nisu sa nama i to se nije dogodilo iz razloga koje sam mnogo puta naveo", rekao je on.

Srbija je zbog problema sa vakcinacijom (koja je bila obavezna) nastupila oslabljena na Evropskom prvenstvu i vraća se kući sa skorom 0-3.

"Deo mlađe ekipe je dobio priliku za igru, debitovao, iskoristio šansu, da ne nabrajam sad pojedinačno, ali sveukupno nismo ništa dobili jer je veliki broj igrača falio. Samo smo iskusnije igračice trošili, još i ova povreda Jovane Kovačević. Sa nekim bekovima koji nam fale bila bi to drugačija Srbija. Ne kažem da ne bismo izgubili od Švedske i Danske, ipak su to velesile, ali verujem da bi bilo drugačije danas. Ali, takav je sport, jednom dobiješ, drugi put izgubiš", rekao je Bregar.

Srpska rukometašica Jelena Lavko istakla je da je uvek teško igrati protiv domaćina, ali i istakla pojedine stvari koje nemaju mnogo veze sa rukometom.

"Žao mi je jer smo do sad sa Slovenijom imale skor 3:0 u međusobnim susretima na velikim takmičenjima. Još mi je više žao kad suprotni tim snima treninge, gde nema kamera, nego se postavlja telefon i ajped da nas snimaju jer se plaše da li će nas pobediti sa četiri beka ukupno koja imamo, šta onda više da se priča o rukometu i o sportu", poručila je Lavko.

Ne propustite