Cvetković: "Maksimalno učešće intelekta mojih igrača"

Autor: Beta Beta
četvrtak 04.05.2017.
22:25
Izvor: Beta

Selektor srpskih rukometaša Jovica Cvetković rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Rumunijom i čestitao je igračima što su sve zamisli sproveli u delo.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Selektor srpskih rukometaša Jovica Cvetković rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Rumunijom i čestitao je igračima što su sve zamisli sproveli u delo.

"Igrali smo izuzetno tešku utakmicu. Čestitam igračima jer su imali veoma malo vremena, a ispoštovali sve ono za šta su imali samo četiri treninga. Sve taktičke zamisli smo sprovodili i to je bilo iznenađenje za protivnika. Maksimalno učešće intelekta mojih igrača i maksimalno davanje na terenu", rekao je Cvetković posle utakmice.

Srbija je pobedila Rumuniju kao gost u mestu Baja Mare sa 23:22 i posle tri kola ima četiri boda na tabeli Grupe dva kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Cvetković je čestitao Rumuniji, za koju je rekao da je na početku kvalifikacija igrala najbolji rukomet.

"Ovo je tek prvo poluvreme i za nas i za njih", dodao je selektor reprezentacije Srbije.

Pobedu je doneo Petar Nenadić golom u poslednjoj sekundi. On je rekao da je Srbija ostvarila veliku pobedu.

"Znali smo da neće biti lako. Od prvog do poslednjeg minuta smo igrali veoma borbeno. Bilo je grešaka, ali smo zasluženo pobedili jer smo više želeli pobedu", rekao je Nenadić.

Kapiten Žarko Šešum je rekao da je utakmica bila veoma teška.

"Bilo je veoma vruće u hali. Na kraju smo zaslužili pobedu. Imali smo sreće sa poslednjim šutem Nenadića. Pobeda nas je koštala mnogo energije. Igrali smo kao tim i srećni smo zbog bodova", rekao je Šešum.

Srpski rukometaši će u sledećem kolu ponovo igrati protiv Rumunije, u nedelju od 20.00 u Kragujevcu.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Thursday, 04.05.2017
22:49

Idemo na okupiranu teritoriju po medalju, u nama je nekad lezao ogroman potencijal i za nekoliko zlata, ali zahvatio nas je taj prokleti sindrom fudbala.