Dominacija Partizan AdmiralBet-a u večitom derbiju!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.09.2024.
19:35
Izvor: Sportske.net

Posle Vojvodine, crno-beli savladali i Zvezdu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Ekipa Partizan AdmiralBet-a je sa velikim ambicijama ušla u novu sezonu, a da su te ambicije i te kako realne, potvrđuju rezultati crno-belih u prva dva kola Superlige Srbije.

Podsetimo, Partizan je na startu kao gost savladao Vojvodinu u Novom Sadu, a večeras je u derbiju drugog kola, u dvorani ''Voždovac'' na Banjici  deklasirao ekipu Crvene zvezde rezultatom 29:19 (15:9).

Crno-beli su bili favoriti pre derbija, ali se očekivao bolji otpor crveno-belih. Zvezda je samo u prvih deset minuta igre bila ravnopravan rival, imala je minimalno vođstvo u nekoliko navrata, ali Partizan je zatim počeo polako da uvećava razliku, predvođen raspoloženim tandemom Crnoglavac-Vasić.

U drugo poluvreme ušlo se rezultatom 15:9 za Partizan, koji je u narednih deset minuta stigao do dvocifrene prednosti, 21:11, a najubedljivija prednost crno-belih iznosila je trinaest golova razlike. Prvi put se to dogodilo u 47. minutu, kada je Anđelković postigao gol, a zatim je Partizan u još dva navrata imao ''plus 13''.

Do kraja su crno-beli rutinski odradili posao, iako je trener Ćirković u poslednjih desetak minuta odmarao svoje najjače adute.

Nikola Crnoglavac je ponovo bio najefikasniji u ekipi Partizana, ovoga puta je postigao osam golova, a Vasić se zaustavio na pet, iz isto toliko pokušaja.

U Zvezdi najbolji Davidović sa četiri pogotka.

Ne propustite