Euforija u Skoplju, hiljade navijača dočekalo šampione Evrope!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.06.2019.
23:59
Izvor: Beta

Nekoliko hiljada navijača dočekalo je na aerodomu "Skoplje" rukometaše Vardara koji su sa nekoliko sati kašnjenja doleteli iz Kelna, gde su po drugi put osvojili titulu prvaka Evrope.

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Specijalni čarter let, koji je prvobitno trebalo da doleti u 18.50, posle par odlaganja je na skopski aerodom stigao oko 21.45.  

Navijači iz Skoplja i drugih gradova, koji su satima čekali u veseloj atmosferi, ovacijama su dočekali rukometaše i stručni štab Vardara nakon što su izašli iz aedromske zgrade, uz navijačke pesme, baklje i klupske i državne zastave.

Dvostruki evropski šampioni su se sa aerodroma panoramskim autobusom uputili ka prepunom centralnom gradskom trgu u Skoplju gde ih već čekaju hiljade gradjana da bi zajedno proslavili osvajanje nove tutule u Ligi šampiona.

Doček skopskih "crveno-crnih" organizvala je gradska vlast Skoplja, koja je platila čarter let iz Kelna i donela odluku da novčano nagradi igrače i stručni tim za osvajanje evropske titule.

Rukometaši Vardara su sinoć osvojili titulu evropskog prvaka, pošto su u finalu završnog turnira Lige šampiona u Kelnu pobedili Vesprem sa 27:24 (16:11) i tako drugi put osvojili titulu šampiona u tri nastupa na finalnim turnirima lige šampiona. Prva titula je osvojena 2017.

Ne propustite