KLJUČA BES! Šta je trulo u reprezentaciji Srbije, ko treba da ode?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.03.2021.
09:17
Izvor: Sportske.net, RTS

Više nije mogla da ćuti.

Epa/Georgi Licovski
Epa/Georgi Licovski

Povezane vesti

I pored optimističkih najava pred odlazak u Đer na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, naše rukometašice su ponovo razočarale, ubedljivim porazima od Rusije i Mađarske, pa će Igre u Tokiju morati da gledaju samo preko TV ekrana.

Međutim, iako su rukometašice najavljivale istorijski uspeh, sada su promenile ploču, pa govore o velikom nezadovoljstvu onim što se dešava u i oko reprezentacije.

Sinoć je pred kamere RTS-a, kritički raspoložena, izašla Dragana Cvijić i progovorila na ovu temu.

"Evropsko prvenstvo u Danskoj je bilo prvo upozorenje da mora nešto da se menja. Nadam se da će to pomoći u budućnosti nekim novim generacijama. Nadam se da smo mi žrtva toga i da će zbog mene sutra neko otići na Olimpijske igre.


Na devojke sam preponosna, nemam nijednu lošu reč da kažem. Situacija je bila takva da je moralo nešto hitno da se menja. Veliko nezadovoljstvo je bilo u reprezentaciji. Pokušali smo da se izvučemo iz toga, ali kada nemate podršku onda je teško", istakla je Cvijić.

Postavlja se pitanje ko treba da ode, šta treba da se promeni...

"Znaju oni dobro šta treba da se menja, bili su sedam dana s nama. Ne želim da pričam, ali verovatno je mnogima od nas ovo bila poslednja utakmica u reprezentativnoj karijeri", zaključila je Cvijić.

Ne propustite