Ko prenosi Svetsko prvenstvo za rukometašice?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.11.2021.
23:09
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Opet će biti nezadovoljnih?

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u petak startuje na Svetskom prvenstvu u Španiji, gde će se takmičiti u Grupi B sa selekcijama Rusije, Poljske i Kameruna.

Selektor Uroš Bregar je objavio konačan spisak reprezentativki na koje računa za ovaj šampionat. Ekipa je značajno podmlađena, bez Dragane Cvijić, Andree Lekić, Katarine Krpež Šlezak, Sanje Radosavljević, Jelene Lavko i Željke Nikolić, a spisak možete ga videti OVDE.

Naš tim će u petak za prvog rivala imati selekciju Poljske, dva dana kasnije sastaće se sa Kamerunom, a u trećem kolu sa Rusijom.

Direktne prenose sa ovog Svetskog prvenstva najavila je TV Arena sport, ali ne i RTS, pa opet neće svi ljubitelji sporta u našoj zemlji moći da gledaju utakmice našeg nacionalnog tima.

Ali, oni koji u svom kablovskom paketu imaju kanale Arene sport, moći će da uživaju u velikom broju rukometnih mečeva.

"Pred nama su dva meseca u kojima ćemo na TV Arena sport imati više od 100 direktnih prenosa rukometnih mečeva. Recimo samo od srede 1. decembra, do nedelje 5. decembra će biti prenošeno više od 20 utakmica.

Neće tu biti samo dueli Svetskog prvenstva za rukometašice već i muški klupski rukomet, a u januaru nas očekuje Evropsko prvestvo za ruometaše u Mađarskoj, gde ćemo Steva i ja izveštavati sa lica mesta.

Zajedno sa nama prenose će raditi naše kolege Vojin Menković i Uroš Samardžić i siguran sam da će gledaoci uživati u zanimljivom programu i ekskluzivnom materijalu", izjavio je Sreten Rašković, koji će uz Stevana Stevanovića komentarisati utakmice Svetskog prvenstva na Areni sport.

Ne propustite