Kraljevčani, napunite dvoranu, igra Srbija!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.03.2016.
19:34
Izvor: Sportske.net, rss.org.rs

Ženska reprezentacija Srbije sutra u Kraljevu igra još jedan meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Pobeda nas vodi u Švedsku.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Evropsko prenstvo u Švedskoj će dočekati naše reprezentativke ako pobede u nedelju u Kraljevu reprezentaciju Češke.

Naša rukometna reprezentacija je savladala Čehinje u prvom meču u Zlinu, a ukoliko sutra od 18 časova ostvare još jednu pobedu obezbediće plasman na još jedno veliko takmičenje.

Selektorka Srbije, Dragica Đurić, imala je šta da kaže pred ovaj duel.

"Jako smo zadovoljni rezultatom. Utakmica je bila od izuzetne važnosti. Bodovi nam znače u borbi za plasman u Švedsku, ali i na planu samopouzdanja za budući rad.

Očekujem jako tešku utakmicu, jer sam stava da smo Čehinje iznenadili u Zlinu. One nisu pokazale sav svoj potencijal, pogotovo šuterski. Sve će učiniti da nam se revanširaju. Naravno, mi spremamo svoj odgovor na sve to. Nema opuštanja, priprema je najozbiljnija
", rekla je Dragica Đurić.

Inače, naše reprezentativke su posetile i naselje Grdicu tokom današnjeg dana, naselje koje je pretrpelo velike štete nakon ovonedeljnih poplava.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ninoslav Krejic
Saturday, 12.03.2016
22:06

Prvo i osnovno naravno da se formalno obezbedi ucesce na sampionat Evrope pa lepo kada se ako bog da obezbedi ucesce na evropsko prvenstvo Selektorka Dragica Djuric treba da prica sa ove cetiri sto bojkotuju reprezentaciju da se vrate imace i vise nego dovoljno vremena ako je tacno to sto je izjavila da se nema vremena pricati sa njima zbog zgusnutog rasporeda utakmica Cvijicka Tomasevicka Lekicka i Damnjanovicka bi nam i te kako znacile.Napred nase sutra protiv Cehinja u Kraljevu