Obradović razočaran, sa Slovenijom želi najbolju Srbiju!

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.12.2019.
13:16
Izvor: Beta

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je posle ubedljivog poraza od Holandije da njegova ekipa nije bila blizu željene igre, kao i da odnos prema igri mora da se promeni protiv Slovenije.

Epa/Eddy Lemaistre
Epa/Eddy Lemaistre

Povezane vesti

"Čestitke Holandjankama, nismo bili na nivou od pre dva dana. Nismo bili ni blizu onoga što smo očekivali i pružali u želji i borbenosti. Gde je to iščezlo, to je drugo pitanje. Nama je bila potrebna borbena utakmica kako bi preneli dva boda, ovako moramo protiv Slovenije da se vratimo u igru i pokušamo da pobedimo i promenimo kompletan odnos prema igri", rekao je Obradović.

Srbija je danas u četvrtom kolu Grupe A Svetskog prvenstva u Japanu izgubila od Holandije sa 23:36 i tako značajno umanjila šanse da se plasira u narednu fazu.

U slučaju da sutra od 7.00 pobede Sloveniju, izabranice Ljubomira Obradovića plasirale bi se u drugu fazu.

"Ako nas pobede preneće dva boda, sve će uraditi da se to i desi. Dve meč lopte smo izgubili, imamo i ovu treću da pokušamo iz sve snage da ostanemo na Svetskom prvenstvu. Propustili smo dve šanse. Protiv Norveške je bilo mnogo dobro, da smo danas pružili takvu igru, ne bi nam bilo krivo. Nismo, medjutim, bili ni blizu ni nivou iz utakmica sa Angolom i Kubom. Da ne potcenjujemo Angolu koja je ubedljivo savladala Sloveniju. Biće to utakmica baš-baš, moramo da budemo spremni na to i pružimo bolju partiju nego večeras", ocenio je Obradović.

Selektor Holandije Emanuel Majone rekao je da srećan zbog plasmana u drugu fazu takmičenja.

"Veoma sam srećan jer smo igrali baš onako kako smo želeli. Trčali smo dobro, bili dobri u odbrani, plasirali smo se u glavnu fazu, ovo je za nas bio meč odluke. Nije bilo lako posle poraza od Slovenije, ali dobro je da smo se digli. Bio je ovo odličan meč za nas. Čeka nas Norveška", rekao je Majone.

Ne propustite