POLUVREME - Kritičari, je l' vam i sad Kukić kriv?

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.01.2024.
18:37
Izvor: Sportske.net

Najviše su ga kritikovali posle Mađarske, danas je najbolji, ali ni to ne vredi...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Rukometna reprezentacija Srbije večeras u Minhenu igra meč poslednjeg, trećeg kola prve faze takmičenja na Evropskom prvenstvu, a protivnik joj je selekcija Crne Gore.

Posle prvog poluvremena Crnogorci vode sa 15:14, pa je plasman u narednu fazu takmičenja sve dalje za srpske ''orlove''.

Podsetimo, Srbiji je za prolaz dalje neophodna pobeda, uz poraz Islanda od Mađarske.

Nažalost, ono što smo videli u prvom poluvremenu večerašnjeg duela sa Crnom Gorom uglavnom podseća na ono što su naši ''orlovi'' prikazali u prošlom kolu protiv Mađarske, iako je Srbija večeras jača za krilnog igrača Bogdana Radivojevića koji je propustio duel sa Mađarima zbog stomačnih problema.

Odbrana našeg tima ponovo nije na nivou iz utakmice protiv Islanda, nemamo tu čvrstinu u defanzivi, s tim što nam sada najviše problema prave crnogorski bekovi, pre svih Vuko Borozan.

U našem timu je večeras ubedljivo najbolji srednji bek Lazar Kukić koji je u prvom poluvremenu postigao čak šest golova i na najbolji način odgovorio brojnim kritičarima koji su krivicu za poraz od Mađarske svaljivali najviše na njega, videli smo to i u nekim sinoćnjim emisijama.

Međutim, očigledno da problem nije (samo) u Kukiću, on je večeras odlično obavio svoj deo posla, ali ostatak ekipe je imao mnogo problema da nađe put do mreže odličnog crnogorskog golmana Simića.

Ne propustite