Poluvreme - Uživanje je gledati ovakvu Srbiju, Francuzi opet na mukama!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.01.2021.
19:41
Izvor: Sportske.net

Godinama smo ovo čekali, reprezentacija Srbije ponovo izgleda kao u najboljim danima!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Verovalo se da bi dolazak Tonija Đerone za novog selektora mogao da donese preporod našeg nacionalnog tima, ali da će to već u prvim njegovim utakmicama na klupi Srbije izgledati tako dobro, nije se baš očekivalo.

Posle neočekivane pobede u Zrenjaninu nad selekcijom Francuske (27:24), na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Srbija večeras igra protiv istog rivala, ali na gostovanju u Kretilu i posle prvog poluvremena možemo da budemo veoma zadovoljni onim što smo videli.

Srbija posle prvih 30 minuta igre vodi sa 15:12 i grabi ka novoj pobedi protiv najtrofejnije evropske selekcije.

Od samog početka videla se velika energija u našem timu, Marsenić je svojim golovima pokrenuo ''Orlove'', a sve to pratila je i odlična igra u odbrani, pa je Srbija posle prvih pet minuta vodila sa 4:1.

Imali smo potom dve velike prilike koje su propustili Marsenić, pa Radivojević sa sedam metara, što su Francuzi iskoristili i izjednačili na 5:5 posle deset minuta igre.

Ali, brzo je prošla ta kriza igre našeg tima, iako su Francuzi u jednom trenutku uspeli i da povedu i kako se bližio kraj poluvremena, Srbija je ponovo preuzela kontrolu dešavanja na terenu, raspucao se Radivojević, Cupara na golu briljirao i Srbija ima tri gola prednosti pred ulazak u drugo poluvreme.
-
Baner 12

Ne propustite