RSS uskoro dobija novog predsednika!

Autor: Beta Beta
petak 26.12.2014.
07:50
Izvor: Beta

Predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović predložio je na Skupštini da se izabere novi prvi čovek te organizacije.

oks.org.rs
oks.org.rs

Povezane vesti

Novi predsednik će biti izabran u periodu od februara do maja, a Marjanović je, kako se navodi u saopštenju, takvu odluku doneo iz "ličnih i rukometnih razloga".

"Imali smo uspešnu godinu i period za sobom, pre svega osvojili smo dve medalje i bili smo tri puta domaćini. Možemo da se pohvalimo da smo medju četiri evropske zemlje koje imaju medalje u obe konkurencije, pored Srbije tu su i Danska, španija i švedska", rekao je Marjanović.

On je dodao da u 2015. godini predstoji mnogo posla.

"Imamo još dosta da radimo i u 2015. godini, po pitanju reformi i daljeg napredovanja u sferi obrazovanja i usavršavanja. U narednoj godini fokus će biti na informacionim tehnologijama u rukometu, jer je u savremenom svetu ovo je veoma važno", kazao je on.

Marjanović je poručio da veruje da će na mesto predsednika doći stručnjak u oblasti rukometa.

"Na ovu poziciju bi mogla da bude izabrana osoba koja ima veliko iskustvo u ovoj sferi u poslednjih 20 godina, neko od mladih uspešnih i iskusnih rukometaša ili bivši poznati reprezentativac ili reprezentativka", dodaje se u saopštenju.

Ne propustite