Rukometašice Radničkog sve bliže tituli!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 14.03.2015.
23:16
Izvor: Sportske.net

Kragujevčanke su zabeležile i 16. uzastopnu pobedu, uskoro bismo mogli da ih proglasimo i zvaničnim šampionkama države.

Zoran Petrović
Zoran Petrović

Povezane vesti

Rukometašice Radničkog nalaze se sve bliže osvajanju druge uzastopne titule u šampionatu države pošto su na gostovanju u Inđiji savladale domaći Železničar rezultatom 18:30 (8:15).

Od samog početka rukometašice iz Kragujevca su nametnule svoj ritam, povele su sa 3:0, nakon čega je usledilo blago opuštanje. Ipak, ključni detalji sa ovog meča desili su se pred kraj prvog poluvremena kada su popularne "Tigrice" napravile seriju od 7:1 i tako došle do rezultata 15:8 na poluvremenu.

Do kraja meča su rutinski odradile svoj deo posla, u 60. minutu meča je na semaforu pisalo 18:30.

Najefikasnija u domaćem timu bila je Jelena Bursać koja je postigla 7 golova, dok je Suzana Miličić postigla 5. Sve ostale rukometašice domaćina su postigle svega 6 golova.

Kod Kragujevčanki najraspoloženija je bila novopečena reprezentativka, levo krilo Sanja Radosavljević sa 7 golova, Ivana Milošević je postigla 6, dok su Prijović, Janjušević i Balać postigle po 4 gola.

Da napomenemo još da je još jedna reprezentativka Jovana Risović imala 25 odbrana i bila je na kraju sasvim zasluženo igračica utakmice.

Sledi pauza zbog reprezentativnih obaveza (iz Radničkog su na spisku selektora Boškovića Janjušević, Risović i Radosavljević).

Ne propustite