Srpkinje kreću u pohod na Svetsko prvenstvo!

Autor: Darko Mitrović
petak 16.04.2021.
22:13
Izvor: Beta

Ženska rukometna reprezentacija Srbije sutra gostuje reprezentaciji Slovačke u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo, koje se ove godine održava u Španiji.

Beta/Bjorn Larsson Rosvall / TT via AP
Beta/Bjorn Larsson Rosvall / TT via AP

Povezane vesti

Srpska rukometašica Kristina Liščević rekla je danas da Slovačka nije ni malo lak protivnik i istakla da njena ekipa u oba meča baraža za Svetsko prvenstvo mora da uđe izuzetno koncentrisano.

"Slovačka nije ni malo jednostavan protivnik. Nikoga ne treba potcenjivati, iako slovimo za favorite, pogotovo zbog novog sistema. Moramo izuzetno koncentrisano da udjemo u obe utakmice, posebno u ovu prvu", rekla je Liščević, a preneo je sajt Rukometnog saveza Srbije (RSS).

"Imam puno nade u ovaj tim i očekujemo uvek velike rezultate. Ovo je važna utakmica, nadamo se najboljem jer svi bismo mi voleli da se nadjemo u Španiji", rekla je Liščević.

Desni bek Jelena Lavko istakla je da su Slovakinje "neugodan" protivnik, iako dugo nisu igrale na prvenstvima.

"Ali, ako mi damo svoj maksimum i igramo svoju igru, posebno ono što trener želi od nas i na način na koji je zamislio, ne bi trebalo da bude problema. Mislim da smo sve veoma motivisane da se plasiramo na Svetsko prvenstvo", istakla je Lavko.

Meč između Slovačke i Srbije igra se sutra od 18.00.

Ne propustite