TRANSFER SEZONE -Od ''srpskog anonimusa'' do jednog od vodećih u Evropi!

Autor: Beta Beta
sreda 29.05.2019.
13:08
Izvor: Beta

Dolazak srpskog golmana Dejana Milosavljeva u skopski Vardar najbolji je transfer sezone 2018/2019 prema specijalizivanom rukometnom sajtu "Hendbol planet".

Epa/Georgi Licovski

Povezane vesti

Prema tom sajtu, igrač koji je napravio najveći iskorak u tekućoj sezoni je 22-godišnji Milosavljev koji je u Skoplje došao iz Partizana bez većeg međunarodnog iskustva, ali je sezona na golu Vardara od njega napravila važnu zamenu za Arpada Šterbika i Strahinju Milića.

Izbor najboljih 25 transfera u ovoj sezoni koje predvodi Milosavljev, "hendbol-planet" je naslovio: "Od 'srpskog anonimusa do Dejana Milosavljeva!". (TOP 25 BEST BUY 2018/2019: From "Serbian anonymous" to Dejan Milosavljev!)

Milosavljev je u Vardar došao u julu prošle godine kao veliki talenat s nemerom da bude pomoć Strahinji Miliću, ali je morao da preuzme ulogu prvog golmana, jer je popularni Džambo pred sam početak sezone morao da napusti kub zbog prekomerne težine.

Srpski golman koji je bio treći izbor za reprezentaciju  na Evropskom prvenstvu 2018. godine, maksimalno je iskoristio priliku i briljirao na golu Vardara u regionalnoj Seha ligi i Ligi šampiona.

Sezonu u Seha ligi je završio kao najboli golman, a jedan je od nazaslužnijih je za plasman Vardara na završni turnir Lige šampiona, koji će biti odigran 1. i 2. juna u Kelnu.

Makedonski mediji ističu i da je on prvi favorit za golmana sezone u najjačem evropskom klupskom rukometnom takmičenju.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.