Vardar doveo rukometnog reprezentativca Dimitra Dimitrioskog

Autor: Beta Beta
utorak 25.06.2019.
23:45
Izvor: Beta

Vardar nastavlja sa jačanjem.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Mladi makedonski rukometni reprezentativac Dimitar Dimitrioski potpisao je dvogodišnji ugovor sa skopskim Vardarom, saopštio je danas evropski šampion. 

Dimitrioski je prethodnih pet godina igrao za Metalurg, sa kojim je ove godine osvojio Kup Severne Makedonije i sticao iskustvo nastupajući u regionalnoj Seha ligi i Ligi šampiona.

Iz uprave Vardara saopštili su da dolaskom Dimitrioskog, koji će na levom krilu "praviti društvo Timuru Dibirovu", klub nastavlja sa jačanjem i podmladjivanjem tima za odbranu evropske titule.

Prethodno je dvostruki evropski šampion produžio ugovore sa alžirskim golamanom Kalifom Gedbanom i slovenačkim reprezentativcem Stašom Skubeom. Klub je doveo letonskog reprezentivnog golmana Kugisa Artursa i ruske rukometaše Sergeja Gorpišina i Pavela Atmana, koji su došli iz klubova Bundeslige.

Skopski klub su na kraju sezone napustili srpski reprezentativni golman Dejan Milosavljev, hrvatski rukometaš Igor Karačić i još nekolicina prvotimaca koji su učestvovali u osvajanju brojnih trofeja poslednjih godina, medju kojima i dve Lige šampiona.

Ne propustite