STOILKOVIĆ UZVRAĆA UDARAC

Autor: Vladan Niškić
ponedeljak 19.10.2015.
12:04
Izvor: snookerclub.rs

Marko Stoilković osvojio je drugi državni rangirni turnir u sezoni 2015/16 koji je održan u prostorijama beogradskog kluba „Snuker akademija“ . Dva najbolja srpska igrača sastala su se i u ovom finalu ali se Marko

Povezane vesti

Na rang listi nema značajnih promena, Stojanović je i dalje srpski br.1 ali se Stoilković približio i zaostaje 1600 poena. Marko Vuković je treći a kompletnu i opširniju rang listu pogledajte ovde. Vredno pomena je i učešće tri devojke(Aleksandra Krisper, Marija Milovanović i Marija Dimitrijević) i četiri juniora (Jovan Todorović, Andrej Jemcov, Aleksa Anđelković i Nenad Marić). Najmlađi učesnik turnira, 11-godišnji Jovan Todorović, stigao je do trećeg kola iznenadivši u drugoj rundi jednog od nosilaca, Nemanju Jagličića. Ostale rezultate i žreb drugog „srpskog mastersa“ pogledajte na ovoj stranici.
Zahvaljujemo se i sudujama, Aleksi Anđelkoviću, Mariji Dimitrijević (direktor turnira) i posebno Igoru Miškoviću koji je sudio i finale. Završne mečeve i ovog turnira bili smo u mogućnosti da pratimo uživo putem „live streming-a“ na zvaničnom sajtu i Youtube kanalu Snuker Saveza Srbije.
Naredni, treći rangirni turnir srpskog snuker šampionata održaće se 7.novembra u „Snuker klubu Beograd“.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.