Da li se Ibra nervira dok gleda Švedsku?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 25.06.2018.
17:02
Izvor: Sportske.net

Stigla poruka iz Amerike...

Epa/Oliver Weiken
Epa/Oliver Weiken

Povezane vesti

Šveđani prema jednoj verziji nisu želeli Ibrahimovića u timu, igrači su se pobunili, a prema drugoj koju je on demantovao, u aprilu je odbio da se izjasni hoće li se vratiti u tim.

Bilo kako bilo, Švedska je dobila Južnu Koreju, izgubila nesrećno od Nemačke, da li se Ibra nervira.

"Ne", rekao je za ESPN.

"Jasno, nije lako da gledaš, kad znaš da bi mogao mnogo bolje da igraš od onih koji su na terenu, ali to je njihov Mundijal i njihova odluka", ironičan je Šveđanin.

"Ja sam prošao sve, nisu me želeli, pa su me slavili, ali nisu zaboravili da nisam isti, da ne dolazimo iz istog miljea, da sam različit. I pored svega toga ovo sam postigao, a oni neka igraju Mundijal", ponovio je Ibra.

Izgleda da mu je baš teško palo...

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RockyMan
Monday, 25.06.2018
18:35

Mnogo je počeo da smara.

avatar
NikkiCFC
Monday, 25.06.2018
17:41

Igraju bolje bez tebe svakako. Da nije onaj Durmaz napravio idiotski faul u 95. minutu sad bi vec slavili izbacivanje svetskog sampiona. Bez tebe su i izbacili dve vele sile Holandiju i Italiju.

avatar
Anthony
Monday, 25.06.2018
17:19

Mozda je on potcenio ekipu, povukao se i pomislio da ne mogu na SP bez njega... Mada to moze i da se poredi sa situacijom u kosarci koju mi imamo, kvalifikacije igraju momci iz domaceg prvenstva, i iz slabijih klubova, a kada dodje prvenstvo, nece biti mesta u timu za njih... Nije fer da Ibra koji je ostavio svoje saigrace dobije poziv, a ispadne neki momak koji se odazivao svaki put, makar i kao treci napadac... Smatram sve ovo njegovom krivicom, ali bi sigurno bili opasniji i jaci sa njim

avatar
Juventino SS
Monday, 25.06.2018
17:06

Oprostio si se od reprezentacije, šta sad kao......