Krstajić kivan: "Nekad prokleti Hag, a danas u fudbalu VAR..."

Autor: Ivan Cvetković
subota 23.06.2018.
13:11
Izvor: Sportske.net

Selektor "Orlova" nije mogao da izdrži nepravdu.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Ni dan nakon poraza od Švajcarske strasti se ne stišavaju!

Stiče se utisak da su "Orlovi" značajno oštećeni nakon što sudija Briht nije svirao očigledan kazneni udarac u 72. minutu susreta kada se Aleksandar Mitrović našao u "zagrljaju" dvojice fudbalera "Sajdžija".

Selektor Srbije na konferenciji za medije nije želeo da komentariše ovaj momenat, ali se danas oglasio na svom Instagram nalogu.

Sve će vam biti jasno...


Naš specijal o Mundijalu možete pratiti OVDE.

Ne propustite

Komentari

44 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 23.06.2018
16:28

FSS treba zvanično da reaguje! Postoji snimak. Uveden VAR na SP radi regularnosti, a onda, postoji očigledan penal, a nisu reagovali ni sudija na terenu ni onaj koji gleda snimak. Tražiti zvanično objašnjenje od FIFA! OBAVEZNO! Čak i ako pobedimo Brazilce i plasiramo se dalje. Jer, to je sad pitanje poštovanja pravila, s jedne strane i poštovanja sebe, s druge. Prihvatiti da smo mi nekakav narod za koji u stvari i ne važe pravila kao za ostale - znači prihvatiti da se čitavom narodu nametne kompleks niže vrednosti. Krstajićeva paralela Haškog suda i ovoga - nije preterana, jer se suštinski odnosi na činjenicu da se pravila prema nama selektivno primenjuju, kao i kad je u pitanju tumačenje rezolucija UN, o promeni granica, jer to pravilo, da nema promene granica u jednom istom slučaju: Srbija, ne važi kao pravilo kad se izdvaja deo teritorije od Srbije, ali odmah nastavlja da se primenjuje kad se razmišlja o eventualnoj podeli Kosova. Pa, hebite se, hovna!

avatar
Ali baba
Saturday, 23.06.2018
15:31

Ko o čemu, srbi o politici i ratovima...

avatar
Sudija gotiva
Saturday, 23.06.2018
15:24

Iskusna pomoć sudije tokom celog meča lagano i nenametljivo....
Ovde aut, tamo faul, kartoni sredini terena da ne smeju da igraju, penal je kontra-faul znači ne može VAR... itd. Bravo sudija

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 23.06.2018
14:55

Mi smo na nasu glupost izgubili!!
Ocigledno da je sudija samo dolio so na ranu...ali mi smo krivi, imali smo posle pogotka sve u svojim rukama...

avatar
Carina_11303
Saturday, 23.06.2018
14:30

Karla Del Ponte da se izvini Krstajiću jer ne zna da postavi ekipu i ne zna da privede utakmicu kraju i misli da će imati više šanse da prođe ako rizikuje sve u meču sa Švajcarskom. Da mu je neko objasnio elementarnu matematiku, bilo bi mu verovatno jasno, da bismo uz remi sinoc prošli i u slučaju da izgubimo od Brazila, ako Švajcarska ne bi pobedila Kosta Riku. A Kosta RIku smo pobedili na fenomenalan slobodan udarac, a Brazil posle dosta dosta muke. Samo je bilo potrebno da neko razmišlja.

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 23.06.2018
15:19

druze, ok je to.... ali reci ti meni, kako ono nije penal, jer se isto pita i jedan Rio Ferdinand, koji je onu situaciju nazvao “oruzanom pljackom”... i kakav je ono zuti Maticu za prvi start i pretnja da ce za isto to sledeci put dobiti jos jedan- pa time mu je noge odsekao. Dakle, sudija treba da objasni zasto nije zeleo da pogleda situaciju i zasto je odbio asistenciju iz VAR prostorije. Pa VAR za to i sluzi valjda. To je DUZNOST sudije, da mora da pogleda situaciju ako mu iz prostorije stigne takav nalog jer sigurno da 8-oro ociju koje imaju kamere i ponovljene snimke vidi bolje od dvoje koje su videle situaciju samo jednom. Dakle... voleo bih da nam Brih sve ovo objasni.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Sunday, 24.06.2018
15:13

Apsolutno te razumem, i ja to tako zovem:-D

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 24.06.2018
11:39

CRNI PONEDELJAK@ Da, ulicnom... bio sam nervozan pa sam napravio lapsus i napisao prvo sto mi je palo na pamet. 😂😂😂

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Sunday, 24.06.2018
09:52

* ulicnom pljackom:-D Cetvorica sudija je u toj sobi, ''glavni'' VAR sudija i trojica njegovih pomocnika. Posle onoga sinoc, nadam se da je svima jasno da nema pravde...

avatar
MOE28
Saturday, 23.06.2018
15:58

Tako je, sada vredjaj selektora i igrace jer ti nista drugo ne preostaje a sutra se pitaj zasto im se nekada ne igra. Pa zbog takvih kao sto si ti i nemaju zelju da se bore. Vredjate ih pre i posle meca a hocete rezultate. I ne, da smo odigrali nereseno morali bismo opet da dobijemo jer ce Svajcarska tesko izgubiti od Kostarike a kako bismo to izbegli rizikovali smo i isli na pobedu. Ne razumem zasto gledate reprezentaciju ako je posle onakve sudijske smejurije vredjate??

avatar
GUNE
Saturday, 23.06.2018
15:51

Tačno sve što si napisao ! Bili ste oštečeni 100 posto. A slavlje one dvojice"švajcaraca" koje imena neznam da napišem ,bi fifa trebala kazniti tako da ih izbace iz prvenstva odmah . To je moje mišlenje !

avatar
Zakarije Suraka
Saturday, 23.06.2018
13:55

A šta reći o izjavi čoveka koji podržava Vučića? Uništi nas Sergej. Njega u Laciju puste i ne očekuju da bilo šta uradi, pa nekad nešto i uradi. Najveća zabluda srbskog fudbala, trenutačno.

avatar
Saturday, 23.06.2018
13:24

Bolje neka prokomentariše postavku igre koju je zamislio da može igrati.

avatar
xman
Saturday, 23.06.2018
13:37

postavka uopste nije bila losa, nije on kriv sto nema boljih igraca od Kostica i Baneta na tim pozicijama..sto se same igre tice, pocetak je bio odlican, jedino sto bih zamjerio je to nase povlacenje posle datog gola, umjesto da dotucemo protivnika. Sudjenje je bilo, malo je reci, katastrofalno

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 23.06.2018
17:12

Nije poveo boljeg od Kostica, ali, od njega su bolji i Sulejmani i Gacinovic, a i Zivkovic pa i Radonjic od ovih koji su otisli tamo.

avatar
Saturday, 23.06.2018
14:30

Ko kaže da nema boljih od Kostića? Šta je Radonjić, šta je Gaćinović? Vuku se na terenu, nemaju snage, Tošić pravi ofsaj zamku na njihovoj polovini i povukli se odmah posle gola. Ko je kriv za to?

avatar
brekbaCh1
Saturday, 23.06.2018
13:44

Nije to bilo toliko lose, koliko su pojedinci lose odigrali. A na kraju krajeva, izgubili smo nesrecno, glupim golovima i losim sudijom. Bar po meni.

avatar
Uroš M.
Saturday, 23.06.2018
13:17

Nije samo penal, pregrst kontra faulova, i faulova nad nasim igracima koji nisu dosudjivani i neki koji su zasluzili a nisu sankcionisani zutim kartonom. Nije ni cudo sto su nasi izgubili snagu a mozda i volju. Trpite batine i teror...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 23.06.2018
17:58

Ono kad je Kolarov poslao loptu pored lihštajnera u 1 poluvremenu