Ljudi, pustite Šaćirija, hajde da igramo fudbal!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.06.2018.
13:58
Izvor: Sportske.net, RTS

Zašto nam je Šaćiri postao glavna tema pred meč sa Švajcarcima?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije u sjajnoj atmosferi započela je Mundijal, sve je na još viši nivo podignuto posle pobede nad Kostarikom (1:0), pa se postavlja pitanje zbog čega sve to kvariti pred duel sa Švajcarcima stavljanjem akcenta na stvari koje nemaju mnogo veze sa fudbalom.

U redu, Šaćiri je još pre dolaska u Rusiju pokušao da nas isprovocira, ali to samo govori o njemu i nema potrebe nasedati na to, baviti se izgledom njegovih kopački, ili čime god već.

Danas je pred novinare u Svetlogorsku izašao naš reprezentativac Luka Milivojević koji im je svima skrenuo pažnju da ne želi da razmišlja ni o kakvim provokacijama.

''Mi ćemo dati sve od sebe, željno iščekujemo ovu utakmicu. Ne znam koje su to nefudbalske stvari i provokacije spremili, ali mi smo iskusni i nećemo na to nasedati. Tu je i VAR tehnologija, koja nam može biti od pomoći", izjavio je Milivojević, a prenosi RTS.

Takođe, isti izvor navodi i da je Milivojević naglasio da Šaćirija ne poznaje lično, da ga je sreo ''dva puta kada su igrali Kristal Palas i Stouk u Premijer ligi i da nije pričao sa njim o ovom meču''. 

O kadrovskoj situaciji u našem nacionalnom timu pred meč sa Švajcarskom u petak govorio je pomoćnik selektora Ljubiša Ranković i preneo dobre vesti.

"Spajić je imao manju distorziju zgloba i on će biti spreman, Luka takođe. Svi su u pogonu i biće spremni za utakmicu u petak", izjavio je Ranković i dodao da su se u stručnom štabu ''pripremali sve moguće opcije i taktičke zamsli protivnika".

Utakmica između reprezentacija Srbije i Švajcarske igra se u petak u Kalinjingradu, s početkom u 20 časova.

Ne propustite

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Tuesday, 19.06.2018
14:15

Mislim da ga sami previse pominjemo, kao da trazimo kavgu. Bez potrebe.

avatar
GrobaroooS
Tuesday, 19.06.2018
14:12

Sta se desava ako odigramo nereseno sa Svajcarskom, sa Brazilom 1:1 a Svajcarska odigra 1:0 sa Kostarikom? Ne znam da li se ikada ranije desila takva situacija da drugi i treci na tabeli imaju isto bodova i istu gol razliku...

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 19.06.2018
14:21

To je nemoguc scenarij skoro , do sada u istoriji nijada nije ispao tim koji je imao 5 bodova

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 19.06.2018
14:27

Ako i broj postignutih golova bude isti onda se prelazi na fer plej poene (zuti i crveni kartoni) gde zasad imamo jedan manje :) A ako i to bude isto onda se izvlaci na zrebu ko prolazi.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 19.06.2018
14:10

Nek ne brinu oni za "patriotu" koji igra za drugu zemlju, tu smo mi. Oni samo da ih odvale u petak.