Maradona: "Sampaoli da se ne vraća kući!"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 17.06.2018.
23:04
Izvor: Sportske.net

Oštre reči argentinskog asa.

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Argentina se nije proslavila na svojoj prvoj utakmici pošto je odigrala nerešeno sa Islandom 1:1.

Tragičar meča bio je jedan od najboljih igrača današnjice Leo Mesi koji je promašio penal i tako propustio priliku da donese svom timu vođstvo.

Tim povodom oglasio se i Dijego Maradona.

"Osećam da je ceo tim ljut, ovo je sramota, nismo se pripremili za protivnika koji svaki ima po 1,90 metara visine", siktao je legendarni Argentinac u izjavi za venecuelanske medije.

"Ne krivim Mesija jer je dao sve od sebe, niti mogu da krivim ostale igrače, iako nisu dovoljno radili na terenu."

"Promašio sam pet bitnih penala u karijeri, ali sam i dalje ostajao Dijego Armando Maradona, ne mislim da smo izgubili dva boda zbog Mesija", u svom stilu će Maradona.

O selektoru Horheu Sampaoliju.

"Bolje da se ne vraća kući ako će ovako da igraju sve utakmice do kraja šampionata", izjavio je proslavljeni fudbaler.

Narednu utakmicu Argentinci će igrati sa Hrvatskom 21. juna.

Naš specijal o Mundijalu možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MilanVG
Monday, 18.06.2018
10:54

Da Sampaolio ima odrešene ruke u sastav reprezentacije i taktike ne bi bilo problema. Sasvim solidan trener. Ali ova reprezentacija Argentine je žrtva Mesijevog ega. Ej, čovek koji je prošle godine promašio 7 od 10 penala da šutira penal, pa ne verujem. Pa bolje bi igrali da igraju 4-4-2 formaciju koja im po igračkom kandru najviše i leži. Aguero-Ikardi u špicu (može i Higuain nebitno). Plus, ako Mesiju nije išlo, logično je bilo da ubaci Dibalu umesto njega. Al čik probaj da zameniš Mesija.

avatar
mosala1983
Monday, 18.06.2018
06:41

Кад је он могао после скандалозног пораза од Немачке да се врати као селектор,, може и овај Господин. Тек је кренуло, не отписујте их, довољно су добри.

avatar
foreverblue
Sunday, 17.06.2018
23:56

Narkomanu je bolje da ćuti...

avatar
allez
Monday, 18.06.2018
02:55

Шта? Зашто би ћутао? Лик је највећи свих времена.

avatar
Oldboy
Sunday, 17.06.2018
23:16

Ali sam i dalje ostao.... vidim ga kako onako našmrkan forsira svoj ego trip, pa zato ti druže moj i treba gudra, jer ne možeš da prihvatiš da si već dugi niz godina samo ofucani džanki i da je vreme da pustiš mlade ljude da komentarišu i iznose zaključke. Teško njima s tobom

avatar
Consigliere 1927
Monday, 18.06.2018
00:30

I takav kakav je opet je najveci svih vremena!

avatar
10BillionXD
Sunday, 17.06.2018
23:12

Mislio sam da Conte radi ocajne izmjene ali ovaj Sampaoli je za***ao i njega! =D

avatar
conecorleoneRM
Sunday, 17.06.2018
23:12

Nije kriv Mesi,nije lako takmiciti se sa Ronaldom,preveliki je to pritisak za njega.

avatar
Steffmajster
Sunday, 17.06.2018
23:25

Da se takmici u sta? Frizure ili stajling ili nesto trece???

avatar
Boixos_Nois
Monday, 18.06.2018
13:27

Mesi daje golove samo malim klubovima poput Reala :) Pravi lideri poput Mesija se trude, prave visak, stvaraju sanse, kreiraju igru ako ne moze zabiti gol, a Ronaldo samo gleda u suigrace da mu naprave gol. Nikada Ronaldo neće biti lider kao Mesi, Maradona, Zidan i slični... Dok je Mesi dobijao nagrade na najvećim takmičenjima, Ronaldo je sa druge strane dobijao za najgoreg. Ne može on u istu rečenicu sa Mesijem.

avatar
Steffmajster
Monday, 18.06.2018
10:41

@conecorleoneRM kazes liderstvu, hmmm .. ronaldo nema ni "L" od liderstvo, pogledaj ga samo kada mu tim gubi kako se ponasa.. humanosti, u redu, zasto onda potreba da se plasiraju fejk novosti kako je pomogao Meksiku, Nepalu i slicno, a posle se ispostavi da to nije tacno. Njegov PR radi tu besprekorni posao i pravi ga nesto sto nije. Zatim kazes istrosio se Messi na getafe, ekvador i slicno... Covece daj molim te pogledaj protiv koga Messi ima najvise golova postignuto primer u Spaniji (Sevilja, Atletiko, RM...), a pogledaj ronaldo (Getafe, Betis i slicni).. zatim pogledaj protiv reprezentacije, pa ona tri gola ronalda je konacno da postigne protiv neke jace reprezentacije, a da to nije Andora, Farska ostrova i slicno... za zlatne lopte necu ni da komentarisem, jer 3 su mu prakticno poklonjene

avatar
conecorleoneRM
Sunday, 17.06.2018
23:47

U lidetstvu,humanosti a vidim kako godine prolaze i u zlatnim loptama. Vidis nije tesko godinama svu snagu istrositi na getafe,ekvador,haiti i kip espanjola,gde su mu golovi protiv najboljih timova,reprezentacija i golmana sveta,posustaje mesi opasno.