Mogli da napune stadion - Evo koliko je Hrvata pratilo finale na javnim mestima

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.07.2018.
12:16
Izvor: Beta

Finalnu utakmicu Hrvatske i Francuske na više javnih mesta u Zagrebu pratilo je 35.000 ljudi, procenila je zagrebačka policija koja je zabeležila nekoliko oštećenih automobila i privela nekoliko osoba zbog upotrebe pirotehnike i narušavanja javnog reda i

Epa/Ian Langsdon

Povezane vesti

Finalnu fudbalsku utakmicu Hrvatske i Francuske na Svetskom prvenstvu u Rusiji, navijači u Zagrebu pratili su na brojnim javnim mestima i u kafićima.

Za vreme i nakon odigrane utakmice policija je zabeležila četiri oštećena privatna automobila i roletne na kući zbog upotrebe pirotehnike, dok je u Zaprešiću u policijsku stanicu dovedeno pet osoba zbog zloupotrebe pirotehničkih sredstava i narušavanja javnog reda i mira.

Očekuje se da će se danas više desetina hiljada ljudi okupiti na Trgu bana Jelačića u Zagrebu na dočeku hrvatske fudbalske reprezentacije, a vlasti su tim povodom organizovale besplatan javni prevoz i parking na nekim parkinzima u gradu, dok je železnica odobrila popust od 50 odsto.

Građani, navijači i ljubitelji fudbala pozvani su da dočekaju reprezentaciju i glasnim navijanjem pozdrave i na samoj ruti kretanja povorke od aerodroma do Trga bana Josipa Jelačića.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
NS SHADOW
Monday, 16.07.2018
12:25

Taman za njihov nacionalni stadion.