"Orlovi", Belgijanci vam pokazali na koju "foru" se dobija Kostarika!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 11.06.2018.
22:49
Izvor: Sportske.net

Brz protok lopte i čvrsta defanziva, Kostarikanci nisu imali šanse!

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Kostarika je izgubila svoju poslednju pripremnu utakmicu pred Mundijal i prvi meč sa reprezentacijom Srbije 17. juna u Samari.

Bolji od njih bili su Belgijanci koji su ubedljivom pobedom od 4:1 opravdali ulogu favorita i pokazali sve slabosti našeg prvog protivnika na Mundijalu.

Bila je primetna odluka reprezentacije Kostarike da svoju šansu čeka iz kontri, te je nakon jedne takve akcije Brajan Ruiz doveo svoj tim u vođstvo u 24. minutu.

Belgijanci kao da su se razbudili od tog trenutka, pa su preuzeli stvari u svoje ruke.

Prvo je Dris Mertens izjednačio u 31. minutu, a onda je Romelu Lukaku potpuno preokrenuo rezultat četiri minuta pre odlaska na odmor.

U nastavku je postojao samo jedan tim, Belgijanci su "Trikolorima" spakovali još dva komada.


Maestralnu partiju na terenu pružio je fantastični Eden Azar, partiju je krunisao asistencijom.

Belgija: Kurtoa - Aldervejled, Bojata (Dendonker), Vertongen - Munije (Čadli), De Brujne (Tilemans), Vitsel, Karasko - Mertens (Bačuaji), Lukaku (Dembele), Azar (R. Lukau).

Kostarika: Navas - Gamboa (Smit), Duarte, Akosta, Gonzales, Oviedo (Kalvo) - Bolanos (Guzman), Teheda, Borhes (Azofeifa), Ruiz (Kembel) - Urena (Venegas).

Naš specijal o Mundijalu možete pratiti ovde.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Tuesday, 12.06.2018
08:02

Sve i da uzmemo da poredimo Romelua i Mitra i kazemo tu su a nisu...sa kim se poredi Azar, De Brujne (nosioci igre poslednja dva osvajaca PL) stoperski tandem koji poslednjih 10god igra zajedno sa sitnim prekidima i koji su osim uigranosti odlicni i jedan od najboljih 5 golmana trenutno ako zabrljaju...jedino sto smo evropska selekcija kao oni. I sto ni oni nisu pokazivali mentalitet pobednika u odnosu na pojedinacnu klasu.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 12.06.2018
07:59

Rascopavanje u belgijskoj reziji, poznatiji Azar je naprosto pokidao. Inace, Torgan Azar je usao umesto Lukakua, a Dembele umesto Edena Azara.

avatar
M_85
Monday, 11.06.2018
23:48

Daleko smo mi od Belgijanaca

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 11.06.2018
23:23

Oni imaju lukakua a mi???? Nereseno i da pevamo.

avatar
PintoDaCosta
Tuesday, 12.06.2018
07:56

Nije problem Lukaku...imaju Azara i De Brujnea, Martensa...na golu Kurtou u odbrani dva top igraca koji su 10god tandem (Kompani povredjen vazda)..