Osorio: "Meksiko ima svetlu budućnost"

Autor: Beta Beta
nedelja 17.06.2018.
23:59
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Meksika Huan Karlos Osorio rekao je posle današnje pobede nad aktuelnim svetskim prvakom Nemačkom, da je njegova ekipa pokazala da ima svetlu budućnost.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Meksiko je pobedio branioca titule Nemačku sa 1:0 golom Irvinga Lozana u 35. minutu, prvom kolu Grupe F na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

"Želeli smo da imamo dvojicu brzih igrača na krilu. Izabrali smo Irvinga (Lozana), koji je naš najbrži igrač. U prvom poluvremenu smo uspeli da igramo defanzivno i pametno i da ih kažnjavamo kontranapadima. Bilo smo superiorniji u prvom delu, a u drugom smo znali i videli da Nemačka ima izvanredan tim", rekao je Osorio posle utakmice.

"Pripremali smo se za igru Nemačke sa Mariom Gomesom u napadu. Juče smo trenirali sa četvoricom veznih igrača i trojicom napadača, a tako smo danas zamalo postigli drugi gol. Meksiko je pokazao da ima svetlu budućnost", ocenio je selektor.
 
On je posvetio pobedu svim meksičkim navijačima koji su doputovali u Rusiju, kao i svima ostalima koji su pomogli i podržavaju državni tim.

"Moramo da pripišemo sve zasluge onima kojima treba, a to su igrači", rekao je Osorio.

Ne propustite