Šta sada? Kako rezultat Brazila utiče na Srbiju?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.06.2018.
16:03
Izvor: Sportske.net

Mi jasno možemo svaku kombinatoriku da isključimo pobedom večeras. Ali, slom Kostarike u nadoknadi protiv Brazila je loš zbog par stvari. Šta sve može da se desi?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Na kraju šteta, Brazilci su slomili otpor Kostarike i stigli nekako do pobede.

Kakvog će uticaja to imati na dalji razvoj situacije u našoj grupi teško je reći, ali svakako da je ovo loša vest za Srbiju, tim pre što je Brazil dao dva gola.

Zbog čega to kažemo?

Kostarika je eliminisana, nema motiv, verovatno će i menjati igrače, a sigurno da se neće braniti.

U slučaju remija protiv Švajcarce večeras "Orlovi" će imati četiri boda kao i protiv Brazila, pa ni bod nije dovoljan, ako Švajcarska pobedi Kostariku.

Može se jasno desiti da sve tri ekipe imaju po pet bodova, ako remiziramo sa Brazilom, odlučivao bi onda broj golova između Švajcarske i nas, tačnije koja je ekipa dala više golova na šampionatu...



Naravno, to bi podrazumevalo da Švajcarska uopšte pobedi Kostariku što nije lako, mada ponovimo, pitanje je motivacije Kostarikanaca koji su ispali i sigurno će selektor Ramirez pružiti šansu još nekim igračima.

Ima dosta kombinacija, ali hajde da ih preskočimo na najlakši način, pobedom večeras, kako bi se odmah plasirali u osminu finala i protiv Brazila igrali za prvo mesto u grupi.

Ne propustite

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Friday, 22.06.2018
17:22

Sto se uporno naglasava borba za prvo mesto kad nam posle kiksa Nemaca vise odgovara druugo , idealan scenario bi bilo da dobijemo vcrs i izgubimo od Brazila i onda vrv na Mexico u 1/8 ... naravno niko ne zna sta ce biti al sam prokomentarisao kad ste vec otvorili ovu temu :)) pozz

avatar
ercov
Friday, 22.06.2018
16:48

Samo nas pobeda vodi dalje !

avatar
Z
Friday, 22.06.2018
16:46

Ljudi...treba uzeti u obzir i grupu sa kime se ukrstamo, tj. cinjenicu da ce Nemci verovatno biti drugi....tako da ima milion kalkulacija. Za pocetak pobeda danas!!!!

avatar
NikkiCFC
Friday, 22.06.2018
16:31

Zapravo ovaj drugi gol moze da nam bude veliki problem sto je pao u 97. minutu.

avatar
Friday, 22.06.2018
16:23

Најави се шест минута продужетка па се пошто истекну не свира крај већ се чека да Бразил да и други гол да обезбеди да и ремијем против Србије иде даље. Непостојећи пенал је поништио ВАР али где је жути Нејмару за симулирање? Аргентина је практично испала, не сме се дозволити да се исто деси и Бразилу. Што се вечерашње утакмице тиче, највећа брига ће бити суђење, колико ће се Швајцарцима толерисату прљава игра и колико ће наши сачувати живце.

avatar
Obilic7
Friday, 22.06.2018
16:15

Nema kalkulisanja,samo da dobijemo vcrs Švajcarce pa neka izgubimo 5-0 od Brazilaca. Kostarikanci su nas ponizavali,Švajcarci prozivaju kako su prosli prvi dace Bog da tako prodju i drugi. Srpski inat je čudo. Neka nam je sa srecom vcrs i da se malo razveseli ovaj napaceni narod. Zivjeli

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 22.06.2018
16:08

Srbija da izvezba prekide sto bolje moze

avatar
nenadnenad1234
Friday, 22.06.2018
16:06

Ako se bojimo ovakvog Brazila, onda...