Tadić ljut na ceo tim: "Mislio sam da smo dovoljno zreli da ovakve utakmice rešimo"

Autor: Pavle Knežević
petak 22.06.2018.
22:59
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac kaže da Srbija ne može nikoga da dobije ako se ne brani kao tim.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

"Krivo mi je što smo izgubili utakmicu. Prvo poluvreme smo se više branili, imali smo nekoliko dobrih kontranapada, mogli smo da ih ugrozimo. U drugom poluvremenu kao da smo krenuli grlom u jagode. U drugom kao da smo krenuli grlom u jagode, neiskusno smo izgubili ovu utakmicu", rekao je Tadić novinarima u miks zoni.

Dušan Tadić nije bio zadovoljan izdanjem tima u drugom poluvremenu, rekavši da tim može svakog da pobedi ako se svi zajedno brane, kao protiv Kostarike.

"Ako ne budemo igrali tako, kao što nismo večeras u drugom poluvremenu, onda ne možemo da dobijemo nikoga. Neću nikoga da ističem, nikada nikoga ne ističem. Ljut sam na sve zato što smo pali. Jednostavno su nas nadtrčali. Pobedili su nas samo na to. Zbog toga mi je mnogo krivo. Mislio sam da smo dovoljno zreli, da ovakve utakmice znamo pametno da rešimo. To nismo uradili u drugom poluvremenu", rekao je Tadić.

Strelci za Švajcarsku bili su Granit Džaka i Džerdan Šaćiri, koji su rođeni na Kosovu i koji su golove proslavili pokazujući šakama albanskog orla. Tadić nije želeo da priča o tome.

"To me ne interesuje, trebalo je to da sprečimo, da ne dođe do toga. Ovo je bio ozbiljan fudbal, sa mnogo trčanja. Bez trčanja ne može da se pobedi", rekao je on.

Utisak izveštača i publike jeste da je sudija oštećena za penal.

"Nismo zato danas izgubili", kratko je rekao Tadić.


Ne propustite

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Saturday, 23.06.2018
13:04

Nasi su neverovatno pali u drugom poluvremenu. Meni je neverovatno da svajcarci imaju toliko vise snage od nas da su toliko spremniji. Posle 70-tog minuta nismo mogli da disemo. Tadic je potpuno u pravu! NADTRCALI su nas!!

avatar
Vidicnemanja
Saturday, 23.06.2018
09:13

Glavni krivac je selektor sa losom postavkom igre.Desna strana je bila suplja,Tadic je izgubio previse snage jer je igrao i desnog beka,Milivojevic nije pokrivao svoju stranu jer je verovatno dobio zadatak od selektora da pomaze levoj strani,ali je zato Dzaka bio slobodan na desnoj.Nismo imali pas igru,nismo menjali teziste igre,previse smo trcali jer selektor nije postavio igru kao Hrvatska protiv Argentine sa pokrivanjrm prostora.I nedostaje nam mladji,jaci,brzi desni bek,Bane je ispadao iz igre,kod prvog gola je bio na pogresnom mestu,kao stoper,umesto da je pokrio svoju stranu

avatar
Blackmamba24
Saturday, 23.06.2018
00:47

Zalost je sto kao i uvek nase slabosti hocemo da izbegnemo komentarisuci politicke stavove i sudjenje, niko ne gleda da oni od 2 poluvremena su se raspali, Svajcarci su nas ubili na kontre, moramo da budemo nekad realni

avatar
Burazer
Saturday, 23.06.2018
00:35

Auu Dusane, posle ovoga si za mene LjUDINA!!

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 23.06.2018
00:07

Lepo je od njega sto gleda u sopstveno dvoriste, ali, upravo smo i zbog toga izgubili, upravo zbog toga smo izgubili.

avatar
gorango
Saturday, 23.06.2018
00:01

Prvo Tadija resite selektora. Ipak bi trebalo da imate jednog.

avatar
MALI PLAVI
Friday, 22.06.2018
23:58

Ako se protiv Brazila vadimo, onda odma kući da krenemo.

avatar
johnnyDepp
Friday, 22.06.2018
23:53

Sa pravom je dečko ljut

avatar
ristiko
Friday, 22.06.2018
23:53

Bravo za izjavu Tadića... pored nedovoljne angažovanosti na terenu još par bitnih segmenata je doprinjelo ovom porazu... 1. postavljanje Krstajića za selektora sa samo jednim ciljem ,a to je da se njime može manipulisati u smislu igranja SMS po svaku cijenu da bi se što bolje prodao ... 2. kada igraš ovakvu utakmicu bez dovoljno motivacije naravno da ćeš izgubiti... 3. vezni red nam je bo loše postavljen i uvijek su nam se ubacivali njihovi igrači između linija i neometano prihvatali loptu... 4. Matić nije treblo da čuva Šaćirija ... 5. ko poslije ove utakmice plati SMS 100 M taj nije normalan... ima još,ali sam toliko razočaran da ne mogu više da pišem...

avatar
Mirjevac
Friday, 22.06.2018
23:45

Bravo Tadicu, nasima je vrlo vazno kako neko tamo proslavlja postignute golove nego kako smo i zasto izgubili! Kad se nasi raduju sa podignuta tri prsta isto se nekome to NE dopada ali oni ne reaguju na tu nasu provokaciju, ali mi se sad hfatamo za provokaciju neku tamo umesto da sagledamo nasu losu igru i losu trenersku postavuu!

avatar
Amar Zornic
Friday, 22.06.2018
23:31

U pravu si Ducci al pitanje je uopste koliko je ovaj tim trkacki spreman

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 22.06.2018
23:29

Tebi, mitru i stojketu niko ne moze nists da kaze

avatar
Маркус19
Friday, 22.06.2018
23:11

Није мени што смо изгубили,али да нам оба гола дају шиптарчине то не могу да прихватим!!!