ABA liga fantasy - Jeste se nadali ONAKVOM Aranitoviću?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.10.2015.
21:25
Izvor: Sportske.net

Zna se ko je hit upravo završenog čettvrtog kola ABA lige, onaj ko je stavio Petra Aranitovića u svoj tim prošao je odlično u ovom kolu.

abaliga.com/Igokea/Nenad Vuruna
abaliga.com/Igokea/Nenad Vuruna

Povezane vesti

ABA liga fantasy pod okriljem kladionice "Soccer" svakog kola dodeljuje vredne nagrade za najbolje igrače, a i ovog će podeliti po 1000 dinara desetorici najboljih u ovom, četvrtom kolu.

Koristimo priliku da čestitamo pobedniku ovog kola, igraču koji je sastavio tim po imenu "M.C.F.C." i koji je bio ubedljivo najbolji u ovom kolu sa neverovatnih 184 poena.

U svojoj ekipi imao je dva igrača sa najboljim indeksom u ovom kolu, Marka Lukovića iz MZT-a koji nastavlja sa sjajnim partijama u ABA ligi i koji je u ovom kolu zabeležio 28 indeksnih poena, ali i Nemanju Vranješa, odličnog igrača Sutjeske koji je ponovo zabeležio odličan učinak. Imao je 18 postignutih poena, indeks 28, pa je nastavio svoju seriju i pokazao da se na njega MORA računati ukoliko igrate fantasy i želite da osvojite vredne nagrade.


fantazi tim

Podatak da svih deset igrača koji su u ovom kolu osvojili novac imaju njega u ekipi dovoljno govori o tome.

U prethodnoj najavi za ovo kolo smo vam preporučili upravo gore pomenute igrače pošto su svi nosioci svojih timova u ovoj sezoni i od njih se očekuje dosta poena po meču.

Ipak, od naredne dvojice niko nije očekivao da "eksplodiraju".

Posmatrajući učinak ostalih igrača moramo da izdvojimo Petra Aranitovića, košarkaša Partizana koji je imao indeks od 25 uz odličan učinak iz igre. Pored njega, vredi napomenuti i Rebića sa 24 indeksna poena, pa ih karakterišemo kao iznenađenja ovog kola.

Primetili smo da je i Sava Lešić često bio izbor u ovom kolu, što se u potpunosti isplatilo svakome ko ga je stavio u svoj tim pošto im je doneo 23 boda.

Za kraj napominjemo da pravo učešća u igri imaju STARIJI OD 18 GODINA, a igra se pod okriljem sportske kladionice "Soccer".

Savete za naredno, 5. kolo ćemo vam predložiti u toku sutrašnjeg dana.

Srećno!

Ukoliko želite da se oprobate u ovom takmičenju i da dobijete vredne nagrade, možete se prijaviti OVDE.

Pravila igre pročitajte OVDE.

Ne propustite