Bliži se početak PL - Da li igrate Fantazi?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 10.08.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

Postanite menadžer na Ostrvu, sastavite tim i uđite u najjaču fantazi ligu u Srbiji!

Povezane vesti

Najjača fudbalska liga se uskoro vraća! Početak Premijer lige je zakazan za petak 11. avgusta, kada novi-stari član elite, Barnli, dočekuje šampiona Engleske, ekipu Mančester Sitija. Ostao je još samo jedan dan do novog ciklusa najkvalitetnije evropske lige, pa ljubitelji fantazija Premijer lige već uveliko imaju glavobolje prilikom sastavljanja idealne ekipe za početak prvenstva.

Fantazi je jedna od najpopularnijih sportskih igara koja svakome dopušta da bude menadžer svog tima. Naime, menadžeri biraju 11 startera plus 4 izmene, i njihova ekipa dobija bodove na osnovu učinaka koje izabrani igrači ostvare u stvarnosti. Iz godine u godinu sve je veći broj učesnika fantazi Premijer lige, pa smo u prošloj sezoni imali rekordnih 11 miliona menadžera. Tokom trajanja sezone, uoči svakog kola se vodi polemika da li staviti Salaha ili Halanda za kapitena, kada igrati “benč bust“, a kada “tripl keptena“, kao i ko će ispasti iz Pepove rotacije.

Koliko je koji igrač doneo bodova se diskutuje na poslu, kod frizera, pre termina za fudbal i ekipom iz kladže, a svako od tih društava ima svoju fantazi ligu. Neke lige se igraju u pare, neke u dres, neke samo u prestiž, ali se samo AdmiralBet x Sportske liga igra za neverovatnih 2.000.000 dinara, bez plaćanja ulaza u ligu!

Kao i prošle godine, kladionica AdmiralBet je u saradnji sa portalom Sportske.net organizovala fantazi ligu u kojoj će podeliti 2.000.000 dinara kroz 342 nagrade. Osim najbolje rangiranih učesnika na kraju sezone, nagrade će osvojiti čak 100 najboljih menadžera na kraju 1. kola, mesečni pobednici i menadžeri sa najboljim plasmanom na polusezoni (posle 19. kola), kao i finalisti kupa.

Kod za pristup ligi je c3gkxo, a prilikom ulaska u ligu neophodno je da se popuni kratak upitnik koji se nalazi na ovom linku. Popunjavanjem upitnika se povezuje fantazi nalog sa AdmiralBet nalogom, pa je za učešće u ligi neophodno imati otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, i u par klikova se može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Takođe, svi ljubitelji fantazija će tokom cele sezone moći da uživaju i u bogatoj fantazi ponudi, u kojoj će moći da se klade na poene svojih omiljenih premijerligaških igrača i da naplate svoje poznavanje engleskog fudbala, a i fantazi lige.

Požurite, jer je broj učesnika ograničen! Popunite formular sa linka, ukucajte kod, obucite menadžersko odelo i uđite u najjaču fantazi ligu u Srbiji!

Ne propustite