"Boksing dej". vreme za fantazi klađenje!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 26.12.2021.
10:38
Izvor: Sportske.net

Šta imamo za danas i sutra? Ovo su naši predlozi, trk na admiralbet.rs

Povezane vesti

Meč po meč se odlaže, ipak ostalo je dovoljno da se zabavimo za "Boksing dej" i za praznično fantazi klađenje. Biće naravno još prilika već u utorak i za Novu godinu, Englezi se trude da igraju, iako kako rekosmo, korona ima svoje planove.

Na programu u ovom "krnjem kolu" je sedam mečeva, za sada su odloženi dueli Liverpula i Lidsa, Vulvsa i Votforda, kao i susret Barnlija i Evertona.

Igraće se na "Etihadu" gde Mančester Siti dočekuje Lester. Lider ređa pobede, imaju tri boda više od Liverpula, s obzirom da Redsi neće igrati danas, trijumfom bi Pepov tim otišao na +6 u odnosu na Salaha i kompaniju. Neće biti lako, Brendan Rodžers je navikao da igra neizvesne mečeve sa Gvardiolom, samo jednom smo videli veliki broj golova. 

Što se tiče fantazi klađenja, margine na De Brujnea i Sterlinga su 6.5, ako želite da se kladite na igrače Sitija, možda je ponovo Žesus na 5.5 opcija za neki mali ulog, prošlo kolo je prešao granicu u ubedljivoj pobedi protiv Njukasla. 

Kod Lestera, naravno Vardi je najpopularnija opklada, ali mi bismo ga ostavili po strani, ne vredi se ni kladiti na minus poene, kvota je mala.

Arsenal gostuje Noriču, favoriti su pa su i margine porasle. Smit-Rouv je na 6.5, nekoliko puta nam se isplatio, probio je granicu u poslednja dva meča, verovatno bi trebalo pokušati i sada, no, margina je porasla sa 5.5 na 6.5, prosto tržište prati učinak. Mi bismo ipak pre probali Lakazeta na +5.5, on je pošto je eliminisan kapiten Obamejang prva napadačka opcija...

Totenhem dočekuje Kristal Palas, tu bi moglo da bude golova, idemo na Harija Kejna, granica je 5.5, mogao bi da je probije jer Vijerini "Orlovi" imaju bolji napad nego odbranu. U Konteove namere ne treba sumnjati, on će napasti, pa je opklada na kapitena Engleske primamljiva. 

Što se tiče Vest Hema i Sautemptona, iako je Mojesov tim favorit, sa Sejntsima ne znate nikada, mogu negde da prime pola tuceta golova, a mogu da sačuvaju 0:0 kao recimo protiv šampiona Sitija. Majkl Antonio je uvek primamljiva ponuda, ali bismo vam mi preporučili Bovena, granica je 4.5, on je standardan, ako Vest Hem bude dobio, Džerod Boven bi mogao da probije granicu, bilo asistencijom, bilo golom.

Čelsi ide u Birmingem, protiv Vile moraju da dobiju, Džerard zbog korone neće biti na klupi, na drugoj strani je Tuhel zdrav, ali dosta njegovih igrača nije. Sad, svi očekuju da Čelsi proigra, samo ponavljamo, ne mislimo da že biti lako. Pulišić je na 6.5 jedna od njegovih poslednjih šansu, Zijeh takođe, mislili smo da vam predložimo Maunta, ali i njegova granica je prevelika. 


Kod Vile, Oli Vatkins na 5.5 deluje primamljivo, no, mi verujemo u tvrd meč.

U večernjem terminu od 21:00 Brajton dočekuje Brentford. Dve potpuno različite fudbalske filozofije, na jugu Engleske kada igraju "Galebovi" golova obično nema, pa možda neko od igrača na minus poene, recimo Leandro Trosard (granica je 6.5) može da bude opcija da pojačate tiket.

I na kraju, u ponedeljak uveče, Junajted protiv Njukasla. Malo su kompletirali redove, Portugalci Ronaldo i Bruno Fernandeš su u timu, Ronaldo na 5.5 treba da bude izbor, Bruna bismo ostavili po strani. Kod Njukasla vredan pažnje je Sen Maksiman, ali je granica na Francuza prevelika i Mančester Junajted igra prilično tvrdo i mnogo sigurnije u odbranu od dolaska Ragnika.

Sve u svemu, evo šta smo vam izvukli za danas i sutra.

97050 Gabrijel Jesus +5.5 (2.15)
97057 Lacazette +5.5 (2.15)
97061 Kane +5.5 (1.85)
97069 Bowen +4.5 (2.30)
97083 Pulisic -6.5 (1.35)
97084 Trossard -6.5 (1.30)
97093 Ronaldo +5.5 (1.75)

Pa izaberite, link na sve igrače vam je ovde, ostalo ćete sami...

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak