EL fantazi - Nemamo hrabrosti za Zvezdine igrače...

Autor: Aleksandar Obrenović
Thursday 14.04.2016
09:57
Izvor: Sportske.net

Druge utakmice Top 8 faze Evrolige se igraju danas i sutra, ukoliko želite da zaradite novac, fantasynova.rs vam nudi tu mogućnost čak i bez ikakvog uloga!

Povezane vesti

Sedam novih turnira, sedam različitih prilika za vas da dođete do novca fantazirajući na sajtu fantasynova.rs.

Za druge utakmice Evrolige imaćete jedan besplatan turnir u kome deset prvoplasiranih dobijaju nagradu od 200 dinara, dok su ostali turniri za novac, ali sa garantovanim sumama.Najveći nagradni turnir biće onaj sa nagradnim fondom od 10 hiljada dinara gde je ulog 500 dinara.

Naravno, pored 7 turnira sa garantovanim sumama, dostupni su vam i takmičenja 1 na 1 gde možete igrati i protiv vašeg prijatelja.

Što se tiče samih utakmica, u prvim se i nismo maksimalno proslavili, pogodili smo aspolutno sa Milošem Teodosićem, Bogdanom Bogdanovićem, Rejes i De Kolo su bili sasvim solidni iako smo od njih očekivali više, baš kao i Broekof, dok su Cirbes, Gist i Dorsi apsolutno podbacili.

Sada ćemo malo izmeniti tim, a i cene su drugačije, kao što možete primetiti.

Pozicija pleja je Bobi Dikson, odnosno Ali Muhamed. Nije baš odigrao dobro prvu utakmicu, šut mu nije bio najbolji, na kraju je imao samo 8 poena, kao i 7 indeksnih poena. Večeras od 19:45 bi mogao da razbije, potencijalno je iznenađenje, mi ćemo pokušati sa njim. Jeftin je 5,6.

Na poziciji 2 ne odustajemo od De Koloa. Sjajni Francuz je fantastičan ove sezone, prvu utakmicu protiv Zvezde je donekle zaustavljen, biće veoma teško zaustaviti ga dva puta na isti način. Najskuplji je u CSKA, 8,2.

Razmislili smo da probamo sa Klaverom na poziciji tri, ali smo odustali od te ideje. Razlog nam je jednostavan, ne želimo bilo koga da ubacujemo iz te dve ekipe jer očekujemo utakmicu na mali broj poena, baš kao što je bila i prva. Dakle, što dalje od njih.

Izabrali smo Nikitu Kurbanova, košarkaša CSKA, koji je bio jedan od najboljih u ekipi protiv Crvene zvezde. Imao je indeks 17, nadamo se da može da ponovi taj uspeh jer smo ga stavili u tim. Košta 4,8.

Ne odustajemo ni od Felipea Rejesa. On je odličan tokom čitave sezone, bio je sasvim solidan i u prvom meču protiv Fenera, večeras može ponovo da ima dosta prostora, najviše zbog činjenice da ne igra Jan Veseli.

rejes

Miroslava Raduljicu smo odabrali za poziciju centra. Ne može da igra previše, ali igra na veoma visokom nivou. Jučerašnji indeks od 28 vam dovoljno govori o tome. Cena - 6,2, ispod proseka koji vam je potreban.

Jednostavno, ne može da prođe bez Miloša Teodosića, teško da bilo ko može tek tako da ga zaustavi, posebno zbog činjenice da Stefan Jović i Vasilije Micić nisu u najboljoj formi. Čak i da jesu, ne bi to ništa promenilo, Zvezdina igra očigledno odgovara Teu koji je bio neverovatan u prvom meču i koji se nalazi u izvrsnoj šuterskoj formi. Cena - 7,6.

Nemamo mnogo novca, ali smatramo da je Davis Bertans potencijalno dobro rešenje za poziciju F. Baš je jeftin, 3,6, ali može da uđe u šutersko veče koje nije imao prethodni dan.

Za kraj, sačuvali smo novac za Janisa Burusisa. Čovek je jednostavno "sigurica" na poziciji centra, vredi 7,4.

Evo kako izgleda naš tim:

fantazi

Prijavljujete ekipe OVDE,  napominjemo da nije dozvoljeno mlađima od 18 godina. Ukoliko nemate novca na računu, možete ga uplatiti u najbližoj "Soccer" kladionici.

Pored svega ovoga, možete uživo pratiti kako napreduje vaš tim na sajtu Fantasynova.rs, a pored toga možete konsultovati i statistiku.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.