Fantazi klađenje - Četiri tipa za berićetan vikend!

Autor: Boris Jovanović
subota 23.10.2021.
10:40
Izvor: Sportske.net

Ovo su naši predlozi...

Povezane vesti

Nemamo puno vremena, fantazi klađenje je u punom zamahu, izvukli smo za ovu nedelju četiri tipa igrača koji su možda u drugom planu, ali bi mogli da vam se isplate.

Da počnemo od duela Palasa i Njukasla. "Svrake" će posle Brusove smene voditi pomoćnik Grem Džons, imaju probleme u svlačionici, pretposlednji su bez pobede, dok "Orlovima" iz Londona ide bolje. Malo je nedostajalo da donesu čitav plen sa "Emirejtsa".

Probaćemo sa plus poenima na Konora Galahera. Momak koji je na pozajmici iz Čelsija igra odlično i mada je dao samo dva gola, pružio je nekoliko odličnih partija, ima tri asistencije, čini se da je Njukasl idealan protivnik, a granica je 4.5.

Drugi pik je Rafinja iz Lidsa. I ovde je granica 4.5 blistao je na reprezentativnoj akciji za Brazil, nije ga bilo prošle nedelje protiv Sautemptona, mogao bi da bude ključ u duelu da Vulvsima.

Nećemo propustiti ni Džejmija Vardija koji je u sjajnoj formi, Lester je našao rešenje, kako da ih je oslobodila pobeda protiv Junajteda, pa su na krilima četiri gola Patsona Dake slavili u Moskvi. "Lisice" sutra igraju protiv Brentforda koji nije imao sreće u duelu sa Čelsijem, ali će igrati otvoreno i u ovom meču. Vardi je prešao granicu od 5.5 poena na četiri poslednja meča u ligi!

Za kraj smo ostavili najveći derbi Engleske. Svakako da ume da bude nepredvidivo, ali mi smo se odlučili za plus poene na Manea. Senegalac ima granicu 5.5, u četiri od pet poslednjih susreta je išao preko, prebrz je za kritičnu odbranu "Đavola", sva pažnja će biti usmerena na Salaha, pa eto, da probamo sa Maneom i viškom slobodnog prostora koji će se pojaviti...

Dakle:

95320 Gallagher C. - Crystal Palace +4.5 (2.40)
95335 Raphinha - Leeds +4.5 (2.25)
95350 Vardy J. - Leicester +5.5 (2.30)
95363 Mane S. - Liverpool +5.5 (2.15)

Pa izaberite, sve kvote imate ovde, na admiralbet.rs kao i svakog vikenda...

Ne propustite