Fantazi klađenje - Pet "skrivenih" tipova!

Autor: Boris Jovanović
subota 02.10.2021.
11:09
Izvor: Sportske.net

Šta smo pripremili...

Povezane vesti

Prošle nedelje smo forsirali Raula Himeneza iz Vulvsa, odužio se, konačno je dao gol, granica je bila 4.5 doneo je 8 poena, dakle lagano. Tu je ležala vrednost.

I ovog vikenda odlučili smo se da izdvojimo par igrača koji neće biti puno podržavani, tačnije na njih će se malo ko kladiti, pa možda da pokušamo da nađemo iznenađenje.

Kejn

Demarai Gray - Granica je 4.5, igraju protiv Junajteda, on će biti najistureniji iako je vezista, mogao bi da iskoristi brzinu i nekompletnu odbranu favorita. Everton je bez najboljih napadača, možda je to šansa da nekadašnji igrač Lestera postigne pogodak. Među "Lisicama" nije bio efikasan, ali je ove godine u Evertonu dao tri gola. 

Temu Pukki - Takođe margina od 4.5, on je dao jedini gol za Norič ove sezone, Imamo neki osećaj da će "Kanarinci" iznenaditi Barnli i osvojiti prve bodove. Da bi to učinili moraju da postignu gol, a ne vidimo ko bi osim Finca mogao za zatrese mrežu. 

Ismaila Sarr - Treba pokušati sjajni vezista Votforda koji je i najskuplje pojačanje u istoriji igra fantastično, "Stršljenovi" nisu bez šansi protiv Lidsa. Sar je u tri od šest utakmica ove sezone lagano prelazio granicu 4.5.

Raul Jimenez - Ponovo na njega? Da, ponovo je 4.5 granica, stiže Njukasl, Meksikanac je probio tu psihološku barijeru, mogao bi da uđe u seriju golova. 

Said Benrahma - Vest Hem će ugostiti Brentford koji se ne brani. Prvi put ova dva tima igraju mali londonski derbi u PL, sjajni vezista je tri puta prelazio, dakle u polovini odigranih mečeva granicu od 4.5 poena, ovo je idealan protivnik za tako nešto 

Dakle:

95857 Demarai Gray +4.5 (3.20)
95860 Temu Pukki +4.5 (2.70)
95868 Ismaila Sarr +4.5 (2.00)
95870 Raul Jimenez +4.5 (2.00)
95853 Said Benrahma +4.5 (2.25)

Eto. možete da odigrate u sistemu, jasno sve ponude na Admiral Bet, čekamo vas. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak