Fantazi klađenje! Šta je na meniju za vikend?

Autor: Boris Jovanović
subota 16.10.2021.
09:47
Izvor: Sportske.net

Posle dve nedelje vraćaju se Englezi...

Povezane vesti

Pauza je završena, ljubitelji engleskog fudbala su spremni za nastavak uzbuđenja, a kolo će otvoriti gostovanje Liverpula Votfordu. Tokom pauze "Stršljenovi" su promenili trener, Klaudio Ranijeri se vratio na ostrvo, videćemo kako će ekipa reagovati. 

Salah je opet na margini 6.5, previše za rizik, čini se da nema pravih ponuda kada su igrači Liverpula u pitanju.

U duelu Lestera i Mančester Junajteda zanimljiv je Džejmi Vardi, jer praktično "Đavoli" igraju sa rezervnom odbranom, bez Megvajera i Varana, sa igračima koji nisu bili dugo u timu. To je šansa za Vardija, mada je granica 5.5. 


Kod Junajteda, Kristijano je takođe na 5.5, ako padne rani gol, on takođe dolazi u obzir na plus poene, mada kvota nije vredna rizika.

Mi bismo probali Pola Pogbu, margina 4.5 videćemo da li može da sa par asistencija, ili eventualno golom prebaci granicu.

Od ostalih igrača, jaka podrška igrača se očekuje kada je u pitanju Lukaku protiv Brentforda, Čelsi mora da se trgne, ali neće biti lako protiv "Pčela" koje se sasvim dobro snalaze u svom premijernom izdanju u Premijer ligi. 

Što se Harija Kejna tiče, nismo baš optimisti, ređe ulazi u šansu, možda su minus poeni bolja opcija, granica je 5.5, Brus će se braniti svim silama, a Totenhem ima dosta problema i zbog rezultata, ali i korone koja se pojavila u svlačionici.

Ostali?

Možda Sterling na 5.5 protiv Barnlija, dobiće šansu nakon što je najavio odlazak...

Naravno, kompletnu ponudu imate na AdmiralBet, pogledajte ovdešta možete da odigrate i iskombinujete dobitni tiket. 

Ne propustite