Fantazi klađenje, šta nudi AdmiralBet ovog vikenda?

Autor: Boris Jovanović
subota 30.10.2021.
11:52
Izvor: Sportske.net

Šta je plan za vikend?

Povezane vesti

Da proverimo šta je na meniju za fantazi klađenje ovog vikenda.

Kolo će od 13:30 otvoriti Lester i Arsenal. Što se tiče Vardija, 5.5 granica nam deluje previše s obzirom na način igre Rodžersa protiv velikih klubova, a ne bismo probali ni sa Obamejangom koji takođe ima granicu 5.5. 

Jedina opcija koja intrigira je Emil Smit-Rouv koji se izborio za mesto pod sunce, 4.5 je margina, kvota je odličnih 2.40. Dva od četiri poslednja meča je probio granicu.

Što se tiče Liverpula, dočekuju Brajton koji je odličan ove sezone, ali kako ona bude odmicama padaće na tabeli. Nakon zastrašujuće pobede protiv Mančester Junajteda, naravno svi Liverpulovi igrači su veoma popularni na fantazi klađenju.

Ali su i granice velike, Salah je na 7.5, Mane na 6.5. Firmino na 5.5, videćemo ko će dobiti šansu, Brazila ili Žota. U prvi mah mislili smo da probamo sa Maneom koji je svež i gladan učinka, ali nas je odvratila margina. 

Kod Brajtona, njihov napadač Mopaj je na 3.5, ako da gol ili asistira što je teško očekivati, imate kvotu 3.20 na plus poene, možda biste na nekom "dužem" tiketu mogli da iskoristite. 

I na Fodena koji se danas vraća u tim Sitija je margina 6.5, šampion je takođe veliki favorit, na "Etihad" stižu Vieira i Kristal Palas. Griliš je prošle nedelje u Brajtonu probio marginu, sada je 4.5, ali videćemo hoće li biti u timu, jer Pep ima običaj da meša karte. 

Haverc i Maunt su dobili veće margine u Čelsiju, jer ne igra Lukaku, ali po nama bolje je probati minus kod jednog od ove dvojice igrača, recimo Nemca, mada je kvota 1.70. 

Ako verujete u efekat "Ranijeri", onda bi mogli da pokušate sa Ismailom Sarom na 5.5 protiv Sautemptona.

Derbi je u Londonu gde igraju Totenhem i Mančester Junajted. Oba tima su u problemima, biće prisutan strah, ali kada se prisetmo odbrane Mančester Junajteda ne možemo da odolimo na Kejna, 5.5 je granica, plaća 2.30.

Ronaldo je takođe na 5.5, kvota 2.10 da će je probiti, ako neko može da postigne gol to je on...Ali opet, probati i Kejna i Ronalda znači da očekujete dosta golova na meču...

Antonio 5.5 iz Vest Hema će biti problem za odbranu Vile, a u ponedeljak pokušajte sa Ričarlisonom 4.5 je margina, nismo baš uvereni da su "Vukovi" i pored dobre forme takvi favoriti protiv Evertona.


Dakle naši predlozi za vikend:

Ronaldo '+5.5 

Kejn +5.5

Rišarlison +4.5

Haverc -6.5

Ismaila Sar +5.5 


Sve kvote možete videti ovde...

Ne propustite