Fantazi klađenje - Sterlingova horor serija, da li Kristijano može da utiša buku komšija?

Autor: Boris Jovanović
petak 05.11.2021.
20:13
Izvor: Sportske.net

Novo kolo u znaku derbija Mančestera, ovo su naši predlozi...

Povezane vesti

Još jedno kolo fantazi klađenja, pa pakao, kako opsednuti fudbalom nazivaju reprezentativni fudbal. Zato iskoristite ovaj vikend da uživate u nekoliko derbija, dve nedelje ćemo se dosađivati.

Centralni meč za fantazi klađenje je svakako onaj koji otvara kolo, derbi Mančestera. 

U centru pažnje Kristijano Ronaldo, naša omiljena tema za fantazi klađenje. Margina je na 5.5, kvota za plus 2.40, potrebno mu je da napravi slično kao i protiv Totenhema kako bi prešao granicu. 

Svakako da je po kvotama Siti favorit, Junajtedova odbrana na momente protiv najboljih timova deluje tužno, neće pomoći ni što Rafa Varan ne može da igra. "Građani" uz Čelsi imaju najbolju odbranu u ligi, ali neće se koncentrisati na odbranu. 

Sa druge strane engleski derbiji često završavaju sa malo golova, nadajmo se da neće biti dosadno, naša ideja je da pre Ronalda ipak uzmemo opkladu na Gabrijela Žesusa, margina je takođe 5.5, kvota ista za plus, 2.40. 

Od ostalih igrača, Bruno Fernandeš je po nama minus 5.5, ali kvota nije vredna pomena, Sterling na 6.5, to je baš mnogo. Rahim je u gradskim derbijima očajan, verovali ili ne on nikada nije gao u 23 meča "Đavolima" što je svakako kuriozitet.

Kad smo kod Ronalda, recimo da protiv "Bučnih komšija" u 14 mečeva tokom karijere ima pozitivan skor, čak devet pobeda, ukupno je dao pet golova i zabeležio je tri asistencije. Za pet godina u Junajtedu, odnosno 10 gradskih derbija u PL, ima šest pobeda, dao je tri gola i dva puta asistirao.

Dosta novca će ići na plus marginu od 5.5 na De Brujnea, Belgijanac je često zbog povreda propuštao sudare sa Junajtedom, od 12 u ligi, nije igrao u četiri zbog povrede. U osam koliko je bio na terenu ima polovičan učinak po dve pobede i poraza, a najčešći ishod je bio remi. Recimo i to da je sa De Brujneom u timu u šampionatu Mančester Siti slavio u derbiju grada još pre četiri sezone. On je dao jedan gol u prvenstvenim okršajima sa najbližim rivalom, i jedan u Liga Kupu.

Što se tiče ostalih utakmica, biće zanimljivo videti debi Kontea u ligi protiv Evertona. U sudaru sa Viteseom nije mu se svudilo ludilo tima, probaće da zaključa odbranu, može li da probudi Kejna i Sona teško je reći, tek je nekoliko dana sa ekipom, pa je bolje sačekati. Ni duel Lidsa i Lestera ne obećava golove, pa ni Vardi nije neka opcija, kao ni odlični Brazilac Rafinja na drugoj strani. 


Možda bi trebalo pratiti formu Arsenala, pitanje je koliko će "efekat Ranijeri" trajati u Votfordu, Obamejang na 5.5 ne deluje kao loša ideja, odbrana "Hornetsa je kritična. 

Salah i Mane su na 6.5, nije malo, Vest Hem je nepredvidiv, pa iako je Liverpul pobeđivao poslednjih godina na ovom gostovanju, 

Mane uglavnom nije imao neku veliku ulogu, probaćemo minus. 

Kako deluje Norič, Toni, napadač Brentforda se nameće na 5.5, a od Čelsijevih igrača, margina na Haverca je opet 6.5 u zapadnom Londonu gostuje Barnli. 

Dakle probali bismo:

Gabrijel Žesus +5.5 (2.40)

Sterling  -6.5 (1.35)

Sadio Mane -6.5 (1.50)

Obamejang +5.5 (1.7

Ne propustite