Fantazi Klađenje - Imamo ponudu za ponedeljak!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.12.2020.
14:37
Izvor: Sportske.net

Prilično napeti parovi, ali čini se da smo našli jednu malu opkladu...

Povezane vesti

Nastavljamo sa fantazi klađenjem, Englezi bukvalno igraju svakoga dana, novo kolo je na programu, počinje već večeras. Sve opklade možete da vidite na admiralbet.rs

Na programu su tri utakmice u ponedeljak, kolo otvaraju Kristal Palas i Lester.

baner

Džejmi Vardi 5.5 - Lester je zaustavio Mančester Junajted, ali vođa napada "Lisica" je ostao ispod granice, malo mu je nedostajalo.

Protiv Palasa, granica je ista, videćemo hoće li dati gol, iskusni napadač je dao tri gola i imao 4 asistencije u poslednjih pet mečeva. Palas je izgubio tri meča kod kuće, primio 14 golova, pa nije nemoguće da se preda pred ozbiljnim Lesterom. Mala opklada na plus poene...

baner

Timo Verner 5.5 - Čelsi je u problemima, serija loših rezultata, pojačanja ne rade, Verner je bez gola sedam mečeva, ima tri asistencije, ali to nije dovoljno. Margina je primamljiva, ali kvota oko 2.00, baš i ne, ostanite po strani.

baner

Kai Haverc 5.5
- I drugi Nemac je osuđen na epizodne uloge, čeka se da proradi ali je daleko od forme iz Bundeslige. Igrao je samo 22 minuta u poslednja dva meča, danas bi protiv Aston Vile trebalo da dobije priliku. Čini nam se da bi konačno mogao da ode u plus, kvota je 2.55.

Kalvert Luin

Kalvert Luin 5.5 - Siti je podigao formu, prima malo golova, pa neće biti lako ni Evertonu. A opet ko sme da se kladi protiv najboljeg engleskog strelca u ovom trenutku. Kvota na minus je mala, pa ostanite po strani.

baner

Kevin De Brujne 6.5 - Nije malo, ali Siti je spreman da se vrati u borbu za vrh. Njihova forma je u porastu, ali Belgijanac ima samo jednu asistenciju u četiri meča i nijednom posle Fulama nije probio granicu.

baner

Rahim Sterling 6.5 - Protiv Njukasla je bio blizu, nije uspeo, na našu sreću, savetovali smo minus, ali je prethodno u remiju sa VBA i pobedi u Sautemptonu probio granicu. Moguće je da ga Pep odmori večeras, nekako ćemo se uzdržati jer Siti sada prima malo ali i daje malo golova.

Drugim rečima, mala opklada na plus poene Kaija Haverca je naš predlog...

Ne propustite