Fantazi klađenje - Jako na De Brujnea?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 19.12.2020.
11:08
Izvor: Sportske.net

Imamo nekoliko saveta za subotu, Belgijanac se čini kao dobra prilika...

Povezane vesti

Promašaj u sredu, posle dobrog utorka, Kejn nije probio granicu protiv Liverpula, ali smo se iskupili dublom, Salah u plusu i Vardi u minusu.

Dobro nam ide, da pogledamo šta ima od ponude u subotu.

Salah

Mohamed Salah (7.5) - Ponovo visoka granica, protiv Totenhema je dao gol, na kraju stigao preko, ovde nismo sigurni. Mada bi Liverpul mogao da zabeleži visoku pobedu protiv Palasa, mi bismo ostavili Egipćanina po strani.

baner

Sadio Mane (6.5) - Ne idu mu golovi ove sezone, dao ih je tek četiri, ima i četiri asistencije, samo dva puta je preskočio granicu ove sezone. Ako pratimo trag forme, onda je ovo minus, a opet, Palas je takva ekipa, da ako ih Redsi rano otvore mogli bismo da vidimo katastrofu "Orlova".

baner

Kevin De Brujne (6.5) - Ići ćemo na plus, jednostavno, previše je bitan kako reče Gvardiola da ga odmara. Poznavajući "Sejntse" ovo bi mogao da bude meč sa dosta golova, a Siti mora da nađe strelca jer Žesus ne pogađa. Par asistencija, možda i gol, Belgijanac je naš pik za danas.

baner

Rahim Sterling (6.5) - Mi smo se odlučili za Brujnea, Sterling je u poslednjih osam mečeva šest puta ušao u minus, ovo je ipak slabija sezona za njega. Dao je samo tri gola u šampionatu, ima četiri asistencije. Nije vredno buditi ga....

baner

Kalvert - Luin (5.5) - I ovo miriše na plus. Dao je 11 golova, treba imati poverenja u njega, ili imamo manjak poverenja u Arsenal. Čini nam se da može da nastavi seriju, Everton diže formu iako su bez Rodrigeza, nekako nam se čini, da bi na nekom tiketu trebalo probali sjajnog strelca plus 5.5, kvota je 2.20.

baner

Obamejang (6.5) - Everton može da primi golove, ali neko treba da stvor šansu u Arsenalu. Oni igraju loše, samo pet poena su iznad zone ispadanja, nekako nam se ne čini da je vreme da ih spašavamo tražeći golove na kapitena koji je ove godine pogodio mrežu tri puta...

baner

Aleksandar Mitrović (5.5) - Biće motivisan u Njukaslu, Skot Parker je najavio rotacije, evo šanse za Srbina. Ako postigne gol, probiće verovatno granicu, kvota je 2.40, neka mala opklada na Mitra dolazi u obzir.

Ali, kako rekosmo De Brujne (1.85) je najbolji izbor.

Ostali u današnje četiri utakmice?

Aju -5.5 (1.35)
Žesus -5-5 (1.85)


Čujemo se sutra sa novim tipovima...

Ne propustite