Fantazi klađenje - Juče "prošli Nemci", hoće li danas Kejn?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.12.2020.
15:22
Izvor: Sportske.net

Derbi u centru pažnje, kakva je ponuda?

Povezane vesti

Novi dan, novo fantazi klađenje, sinoć smo pogodili oba ČelsijevaNemca u minus, i Verner i Haverc su igrali od početka, uzeli po dvaboda, odnosno ostali iza margine.

Danas nastavljamo, ima ponude, krenućemo od Arsenala, tačnije njihovog kapitena.


Baner

Obamejang 6.5 - Ono što smo rekli i prošli put, mogao je da vam napuni džepove da ste igrali minus od poćetka, kako igra, Arsenal nije favorit protiv Sautemptona, mada se "Sejntsi" ne brane. Ostavite Gabonca po strani.


Baner

Patrik Bamford 5.5 - Problem je što Lids teško dobija ovakve mečeve, videli ste i protiv Vest Hema. Njihov najbolji strelac je iznudio penal, on je zaradio pet bodova, nije prešao marginu. Nismo sigurni, mada su "Svrake" oslabljene da će Bijelsa uspeti da nadmudri Stiva Brusa.

Baner


Džejmi Vardi 5.5 - Plus na Vardija bio je jedan od naših pikova za vikend, nije razočarao, gol i dve asistencije za 13 bodova. Ali, moguće je da će ostati bez daha, Everton je ponovo podigao formu, mogli bi da dobro prođu na ovom gostovanju, a da Vardi ostane ispod granice.

Baner

Kalvert-Luin 5.5 - Nije dao gol u dve od poslednje tri utakmice, prošlog vikenda je u pobedi protiv Čelsija ostao na pet poena. Mogli bi da bude tvrdo na stadionu "Lisica" pa i on, kao i Vardi imaju šansu da uđu u minus.

Baner

Aleksandar Mitrović 5.5 - Spreman je, ali je pitanje da li će početi. Fulam je dobio Leste, zaustavio Liverpu, ali teže je kad moraju da napadnu. Uopšte nismo sigurni da će odbrana Brajtona pokleknuti, oni vole ovakve mečeve. Po nama je i ovde minus bolja opcija, ali kako rekosmo, verovatno neće početi meč.

Baner

Mohamed Salah 6.5 - Lako je reći, Murinjo će parkirati autobus, ali Salah je strašan, može svakome da pobegne. Liverpul nije u formi, samo Klop će morati da se prilagodi, no i da ne odustane od svog hevi-metal fudbala. Salah je njegova najbolja šansa za pobedu, idemo na osećaj, plus na Egipćanina.

baner

Sadio Mane 6.5 - I Senegalac će biti u centru pažnje, ali ako bude penal, izvešće ga Salah, ako Mane postigne gol, moguće je da Salah bude asistent, pa ako birate između dvojice igrača Liverpula, mi bismo pre Salaha.

Baner

Hari Kejn 5.5 - Rizikujemo sa plusevima na derbiju, engleski derbiji su toliko dosadni da ne bi čudilo ni da ovaj završi bez golova. Ako Kejn postigne pogodak protiv Liverpulove odbrane, rezervne odbrane, bolje da kažemo, najverovatnije će preći granicu. A opet, možda ga Murinjo povuče u vezni red.

baner

Son 6.5 - Bolje Kejn, makar pod nama, ona za bod manjamargina može mnogo da znači, mada je Korejac najbolji fantaziigrač. On je 6.5 granicu prešao šest puta, na polovini mečeva, paje jasno koliki je to profit, da ga je neko pratio odpočetka...

Dakle, naš izbor je Kejn u plusu 2.40 što se ostalih tiče, Vardiminus (1.9) i mala opklada na plus na Salaha (1.95). Mada kakorekosmo, glavna opklada je Kejn...


Ostali

Dani Ings (Sautempton) plus 5.5 (2.4)
Velbek (Brajton ) plus 5.5 (3.10)
Aju (Kristal Palas) minus 5.5 (1.33)


Sve opklade možete da nađete na admiralbet.rs

Ne propustite