Fantazi klađenje - Nedelja za Kejna?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 20.12.2020.
11:29
Izvor: Sportske.net

Da li je vreme da počne da pogađa, dao je samo dva gola u šest mečeva...

Povezane vesti

I danas su na programu četiri meča PL, juče se nismo proslavili, DeBrujne je ostao na pet bodova, nedovoljno da probije granicu. Štose tiče ostalih predloga, Žesus nije igrao, Aju je otišao u minuskako smo i pretpostavili, ali je kvota bila mala.

Šta danas imamo na meniju?

baner

Markus Rašford 6.5 - Derbi "ruža", veliki povratak derbija dva Junajteda, Mančestera i Lidsa, sve je moguće, ne mislimo da će se Bijelsa lako predati, njegov tim je čvrst protiv velikih timova. Zbog toga nismo ni sigurni u goleadu...

baner

Patrik Bamford 6.5 - Isto što i za Rašforda važi za najboljeg strelca Lidsa, i on bi mogao da bude zaustavljen ako budemo gledali tvrdu utakmicu, pa ni ovo nije top koji bi baš trebalo forsirati.

baner

Hari Kejn 6.5 - Imamo osećaj da će Lester platiti promašaje Totenhema protiv Liverpula, iako su "Lisice" odličan tim. Rodžers je Murinjov učenik, ali u ovakvim mečevima često Kejn predstavlja prevagu. Naša glavna opklada, plus na kapiten Sparsa i Engleske, kvota je 1.85.

Baner

Son Heung-min 6.5 - Korejac je lik koji donosi najviše na fantaziju, 6.5 je granica, ako bude ubedljive pobede sigurno će je preći, ali mi verujemo da je Kejn bolje rešenje...

baner

Džejmi Vardi 5.5 - Minus, nadajmo se da će čvrsta odbranaTotenhema odoleti, Murinjo sigurno neće rizikovati i napasti,nekako miriše na pokušaj domaćina da stigne do minimalca, ili ranopovede i onda se zatvori. Ne verujemo da će Vardi dati gol, kvotaje 1.60.

Iz ostale dve utakmice izdvajamo:

Trosard (Brajton) +4.5 (2.55)
Votkins (Aston Vila) -5.5 (1.65)

Naravno, sve opklade imate na admiralbet.rs gde vas čeka široka ponuda...

Ne propustite