Fantazi liga, ne zaboravite, tim se pravi u petak!

Autor: Boris Jovanović
petak 17.09.2021.
14:43
Izvor: Sportske.net

Kolo počinje večeras, nagrade su tu!

Povezane vesti

Idemo dalje, nema predaha makar do početka oktobra i nove reprezentativne pauze (bolje da vas ne podsećamo na to) u Premijer ligi.

Kolo počinje večeras, dakle ekipe morate da namestite do 20 časova, jer se na severu Engleske sastaju Njukasl i Lids. 

Nema mnogo vremena, pa da odmerimo par opcija. I dalje je popularan Žoze Sa (5.00) golman Vulvsa, nadamo se da ste nas poslušali prošle nedelje, sačuvao je mrežu, doneo dosta bodova, ukupno 14 do sada. Ali ga čekaju mečevi sa Brentfordom, Sautemptonom, Njukaslom, Vilom i Lidsom, dakle prilika da još neki put sačuva mrežu i time uveća konto. Požurite, ako ne primi gol ni ovog vikenda, biće još skuplji. Meslije (5.00) iz Lidsa nije doneo toliko poena, ali ni raspored nije bio lak. Počev od večeras u Njukaslu, igraju sa timovima poput Vest Hema, Votforda, Sautemptona, Vulvsa, moguće je da će i mladi Francuz biti produktivniji.

U odbrani, valjda ste poslušali za Semeda (4.9) doneo je desetak poena, još je promašio par zicera, još uvek Portugalac iz Vulverhemptona predstavlja dobru kupovinu, ako vam treba neki skuplji, Ris Džejms (5.6) iz Čelsija je dobra opcija. Tim prima malo golova, posle Totenhema igraju sa Sitijem, što je repriza finala Lige šampiona, ali engleski derbiji su obično sa malo golova. Nakon toga sledi serija lakših mečeva, pa je jasno da desni bek može baš da bude neko od koga ćete profitirati, mada nije jeftin. On nije, ali šta kažete za Tirnija (4.9) iz Arsenala. Škot je do sada doneo najveći broj poena za očajne "Gunere" u odbrani, ali dobili su Norič i sada će imati lakše rivale, možda još neki put sačuvaju mrežu. 

U sredini, igrači koje smo vam preporučivali igraju sjajno, Grej (5.7) iz Evertona ima već 26 bodova, za Benrahmu (6.4) je već prošao voz, možda možete još da se ukrcate na Galahera (5.6) iz Kristal Palasa, ali "Orlovi" igraju posle Liverpula, sa Brajtonom, Lesterom, Arsenalom i Njukaslom. Mi i dalje nemamo poverenja u Vijerin tim, ali sa druge strane momak koji je na pozajmici iz Čelsija igra odlično. Možda je rešenje Lis-Melou (5.00) iz Noriča, do sada je osvojio 10 poena, konstantan je, a "Kanarinci" imaju nešto lakši raspored.

U napadu, kao i obično nemate mnogo izbora jer verovatno već imate neku zvezdu. Puki (5.9) Finac iz Noriča bi mogao da donese poene u narednim nedeljama, Denis (5.2) iz VCotforda je sakupio velikih 16 bodova, ali ne zanosite se, 12 od toga protiv Aston Vile. Naš Toni (6.3) iz Brentfoda se nije baš proslavio, a možda da probate sa Eduardom (6.5), srušio je Totenhem, on će biti prvi napadač Kristal Palasa. Francuz koji je stigao iz Seltika je oduševio na debiju, 12 poena protiv "Pevaca", ali koliko će produktivan biti Palas?

Sve znate, Admiral Sportske Fantazi liga vas čeka, kod je y1u2bm, upadajte, nagrade su tu...

Ne propustite