Fantazi PL - A da probate sa jednim napadačem?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 22.04.2017.
11:15
Izvor: Sportske.net

Prvi put ove sezone predlažemo zatvoreniju formaciju, razlog su mečevi koji su na programu.

Povezane vesti

Idemo u novo kolo, stvari se približavaju kraju, borba za titulu je otvorena. Ovoga puta na programu je šest utakmica i bitka za opstanak u prvom planu, jer su na programu i mečevi kupa.

Hajde da vidimo šta su nam opcije, ali i da napravimo tim za subotu. Naša liga je sportske.net na fantasynova.rs, priključite se i pokažite znanje.

GOLMAN

Junajted će gostovati u Barnliju, Tom Hiton (6.80) zvuči kao dobro rešenje, prvo, Junajted je umoran od LE, drugo, imaju silnih problema sa sastavom.

Iako Barnli ima solidnu zalihu u odnosu na najugroženije timove, još neki bod bi im dobro došao. Na svom terenu su fantastični, pa zbog toga verujemo da gosti neće lako naći put do mreže, odličnog golmana Barnlija.

Drugo rešenje je golman Hala, Jakupović (7.00), Votford je u sredini tabele, "Tigrovima" gori pod nogama. Puštanja u Engleskoj nema, ali motivacija domaćin može da bude ključ.

ODBRANA


Što se poslednje linije tiče, imamo nekoliko predloga. Pre svih razmislite o Čarliju Danijelsu (8.00) iz Burnmauta jeste da je u pitanju meč u koji bi "Trešnjice" mogle da uđu opreznije protiv Boroa, ali je on veoma ofanzivan i donosi dosta bodova.

Uz njega, opcija je Klajn (7.40) iz Liverpula, ali i Milner (8.20) koji je vredan sakupljač bodova.

Martin Olson (7.40) iz Svonsija bi mogao da vam donese bodove, mada Velšani primaju dosta golova, a ako verujete Junajtedu, probajte sa Lukom Šoom (7.40) koji je konačno dobio poverenje Murinja.

Majkla Dousona (7.60) iz Hala smo već otkrili, ali mu je posle dobrih partija porasla cena.

VEZNI RED

Ovde treba biti pažljiv, pošto je malo vezista koje uzimate svake nedelje. Jasno je da će dosta igrača probati sa Sigurdsonom (10.40) koji je alfa i omega Svonsija, a obratite pažnju i na Kamila Grosickog (8.20) koji igra sjajno od dolaska u Englesku. "Markec" (6.80) je potcenjen, a jasno da Kutinjo (10.80), zatim Ros Barkli (10.80) privlače već samom cenom.

Ali, ima i onih jeftinijih igrača koji bi mogli da vam donesu prevagu, recimo Ander Erera (8.00) koji donosi dosta bodova, ili Lanzini (7.80), ako verujete u Vest Hem. Pitanje je i formacije, mi predlažemo da igrate sa petoricom vezista, i jednom špicem, jer ne očekujemo baš dosta golova u ovim mečevima.

NAPAD

Pa ko bi mogao da bude taj jedan napadač?

Lukaku (12.40)
se nameće kao logično rešenje, a Firminjo (9.60) je takođe opcija. Ako se odlučite ipak za više napadača, onda probajte Ljorentea (8.40), ili Rašforda (8.00), mada kako rekosmo, nismo optimisti po pitanju Junajteda.

I kako bi izgledao taj tim?

Fantazi

Kao i obično, čekamo vas na fantasynova.rs, pa izvolite, da se takmičimo i osvajamonagrade.

Srećno!

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chella_ynwa
Friday, 21.04.2017
14:44

FirmiNo! Bez j.nUbacite Markovica, jeftin je, a donece bodove siguran sam.