Fantazi PL - Birajte, imamo dva tima!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 10.12.2016.
11:50
Izvor: Sportske.net

Hoćete li sportske.net ligu, ili da igrate subotu za ozbiljan novac. Evo, kako smo odlučili da vam olakšamo...

Povezane vesti

Subota je, hajde da pravimo tim za pobedu, kako rekosmo, naša sportske.net liga traje čitavog vikenda, a u slučaju da želite da igrate samo subotnje popodne, daćemo i alternative.

Golman

Tom Hiton (6.80)


Bio je rovit, ali će braniti, Barnli veliku većinu bodova osvaja kod kuće, pa je jasno da će i ovde tražiti šansu protiv opasnog Burnmauta.

Odbrana

Markos Alonso (9.00)

Oko njega ćemo oformiti odbranu, jasno je i zbog čega. Igra sjajno, snašao se u 3-5-2 i sigurno će i protiv VBA imati priliku da pokaže ofanzivne kvalitete na kojima insistirao Antonio Konte.

Sedrik Soareš (8.00)

Odlični Portugalac je takođe vredan skupljač poena, verujemo u njega i protiv Boroa, tim pre što će često biti na protivničkoj polovini. Skuplji je nego što smo očekivali, ali štedećemo na trećem igraču veznog reda.

Ešli Vilijams (7.40)


Čeka nas napeta uvertira u duelu Hornetsa i "Karamela". Bivši kapiten Svonsija je jeftin u odnosu na ono što donosi. Ovaj meč bi lako mogao da bude sa malo golova, a Ešli Vilijams da vam se veoma isplati.

To je odbrana, ukoliko želite samo da igrate mečeve u subotu popodne, po sličnim cenama možete da uzmete, Košćelnog (9.40), Dousona iz Hala (7.00) i Skota Dana (7.40) iz Kristal Palasa.

VEZNI RED

Aleksis Sančez (13.40)


Oko ovoga nema pogađanja.

Robert Snodgras (7.60)

Za tu cenu dobijete daleko najboljeg igrača Hala, čoveka koji izvodi prekide i donosi u proseku više od sedam bodova.

Aleks Ivobi (7.20)

Trebalo bi da dobije šansu, šteta da se ova cena ne iskoristi, ako Arsenal dobije Stouk on će doneti solidan broj poena.

Gulfi Sigurdson (9.00)

Ako Svonsi može nešto danas protiv Sanderlenda, to će napraviti Islanđanin. Penal, prekid, asistencja, jeste skup, ali i dalje imamo osećaj da će se isplatiti.

Sadio Mane (10.60)

Kako igra svakako da zaslužuje da ga nekako uklopimo, uz to odbrana Vest Hema je spora, a posle povrede Kutinja (11.00) dosta će tereta biti na Senegalcu.

Ako igrate za subotu, otpada Mane, ali možete, s obzirom na uštede u drugim delovima tima da probate sa Ozilom (11.40)

NAPAD

Košta (10.40)
i Firminjo (10.60) su naš izbor, ali njihovi timovi igraju u nedelju.

Fantazi

Ako se odlučite za subotu, naš predlog je da igrate sa Ljorenteom iz Svonsija (7.20) i Džermejnom Defoom (7.40) iz Sanderlenda., a da umesto Ivobija (7.20), u veznom redu probate sa skupim De Brajneom (13.00) i tako promenite koncepciju.

Fantazi

U svakom slučaju, imate dosta opcija i za našu sportske.net ligu, i za subotnji program. Čekamo vas na fantasynova.rs.

Ne propustite