Fantazi PL - Da li je vreme za freehit?

Autor: Boris Jovanović
subota 05.11.2022.
10:08
Izvor: Sportske.net

Do pauze i neograničenih transfera samo dva kola...

Povezane vesti

Mi smo u dilemi, da li je pravo vreme za freehit, ukoliko ga već niste iskoristili?

U pitanju je opcija na fantaziju koja vam dozvoljava da pronenite čitav tim za jedno kolo. Ovo je slično wildcardu, ali razlikuje se, jer se u sledećem kolu "vraćaju" igrači koje ste zamenili, odnosno oslobodili ih se ove nedelje.

Naša dilema je jasna, imamo mnogo igrača iz najjačih timova, Totenhema, Arsenala, Liverpula i sada je to problem kada igraju između sebe. Zbog toga možda treba probati sa ovim "čipom". Prošle godine bila su dva takva, ove sezone se vraća samo jedan, pa je onda pitanje da li ga sada treba iskoristiti, tim pre što će biti još ovakvih kola.

Ali, podsetimo, ove sezone tokom Mundijala imaćete priliku za neograničene transfere, pa je ovo pretposlednja šansa da iskoristite, ako niste freehit.

Ako, se odlučujete za standardnu situaciju, kao i obično pripremilo smo vam nekoliko predloga.

Marcus Rashford (6.7)

Vodi se kao vezista, ali igra u napadu, uzeo je 14 poena u 3 meča, u odličnoj je formi, a do pauze zbog Mundijala, Junajted dva puta gostuje, protiv Vile i Fulama, i ima lakše protivnike nego recimo Palas koji lošije igra na strani. Zbog čega ovo pričamo? Pa recimo, mi bismo zamenili jeftinijeg Rašforda za Zahu (7.3) koji nije dao gol na poslednja tri gostovanja. 

Callum Wilson (7.5)

On je igrač u formi, Njukasl je veoma ofanzivan, može da bude dobra zamena za povređenog Tonija (7.2) ako imate prostora. "Svrake" idu Sautemptonu, pa dočekuju Čelsi, Vilson izvodi i penale, uz to 26 poena u tri mečeva (doduše čak 19 protiv Vile u prošlom kolu) daju nam razloga da verujemo u napadača tima sa severa. 

Aaron Cresswell (4.8)

Možda je ovo šansa da vratite Kresvela, Vest Hem igra protiv Palasa i Lestera, dva meča kod kuće, ovaj bek je osvojio 12 bodova u tri meča, ofanzivan je, uz to lako se može desiti da makar jednom "Čekićari" sačuvaju mrežu, pa bi iskusni fudbaler mogao da vam donese baš dosta poena.

Ostalo ćete sami, čekamo vas u AdmiralBet Sportske fantazi ligi, ovo je LINK, pa uključite se u borbi za vredne nagrade...

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak