Fantazi PL - Kako zameniti Kejna?

Autor: Boris Jovanović
subota 30.01.2021.
09:52
Izvor: Sportske.net

Najveći problem ako ste imali kapitena Totenhema, opcije u napadu su smanjene. Šta je još na "meniju" za vikend...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nema ni vremena za velike priče, čeka nas još jedno kolo PL, u četvrtak je završeno prethodno, danas će Everton i Njukasl otvoriti novu rundu.

Na usnama svih, samo jedno pitanje, kako zameniti Kejna?

I to će biti osnovni problem mnogih menadžera, on je bio igrač na kome smo gradili taktiku pa je teško izabrati.

Malo je napadača koji garantuju poene poput kapitena Engleske, Kalvert Luin (7.6) je utihnuo, četiri meča je bez gola, ali ne treba zaboraviti ni da je Everton ponovo kompletan i da se svi glavni igrači vraćaju. Takođe, verovatno treba nekako zameniti i Bamforda (6.2) koji je takođe stao. Razmislite o Bentekeu (5.5) kao soluciji.

Među defanzivcima, Kresvel (5.5) je bio dobra kupovina ako sre nas poslušali, Kanselo (6.00) prati formu Sitija i Ogbona (5.00) promiče ispod radara.

U veznom redu nemamo mnogo šta da vam ponudimo, karte su podeljene. Neki od predloga bi bili Saka (5.4) ako imate prostora, Gundogan (5.8) se vraća, o Suceku (5.1) pričali smo bajke, dao je dva gola, pravi rudnik poena.

Bilo kako bilo, požurite rani početak kola, nema mnogo vremena, pa sastavite ekipu i ne zaboravite na derbi Arsenala i Junajteda. Za fantazi klađenje, kao i obično, naš admiralbet.rs,, imate zaista sjajnu ponudu, pa navalite...


Ne propustite