Fantazi PL klađenje - Vreme za Kejna?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 27.12.2020.
11:53
Izvor: Sportske.net

Neće biti lako protiv Vulvsa, ali da li je vreme da Hari počne da pravi prevagu?

Povezane vesti

Danas Englezi završavaju prvo od tri praznična kola, na programu su još četiri utakmice, ponuda je slabija nego juče za fantazi klađenje, Sterlinga smo pogodili, Vardiju je falio poen, a Če Adams nije dao gol.

Da krenemo od onoga što sledi već u 13 časova.

Lids dočekuje Barnli, raspucali su se, ali protiv defanzivnih ekipa ide teže.

baner

I to može da bude problem za Bamforda. Njegova granica je 5.5, prešao je dva puta u pet mečeva. Čak je imao samo dva poena u porazu 6:2 od Junajteda, dakle nije dao gol, a blistao je u poslednjem meču kod kuće protiv Njukasla. Liči na plus, ali pazite, Bijelsin Lids igra bolje kod kuće.

Što se tiče meča između Liverpula u VBA, dva igrača su u ponudi.

baner

Muhamed Salah je odmarao u demoliranju Palasa, ali je ušao na vreme da postigne dva gola. Danas će početi, on je igrač koji je najviše puta uzet ove nedelje, odnosno najviše puta su ga menjali za nekog drugog kako bi bio u timu i najčešće je uzimani kapiten. Alardajs je stigao u VBA, znao je da frustrira velike timove, ali je još rano da nametne pravila.

Salah ima 7.5 granicu, baš dosta, a još je kvota na minus 2.4, eto koliko veruju u njega.

baner

Što se Manea tiče, on takođe ima granicu 7.5, retko postiže golove, možda se raspuca, ali na 2.1 za manje poena od margine, mi ćemo probati sa Senegalcem, ako ne da gol, potrebne su mu dve asistencije, pa vredi pokušati...

Totenhem gostuje Vulvsima.

baner

Hari Kejn je na 5.5, minus je 1.55, treba probati da konačno počne da daje golove, iako igra za tim, Sparsi su u seriji od dva poraza, ali protiv "Vukova" nije lako, oni bolje igraju protiv jačih timova.

baner

Son takođe ima granicu 5.5, i on je stao, pa je stao i Murinjov tim, možda treba ostaviti Korejca na strani i pokušati sa plusom na Kejna.

Dakle minus 7.5 na Manea (2.1) i plus 5.5 na Kejna (2.3) za zabavu u nedeljno veče.

Ima još ponuda, sve možete videti i kladiti se na admiralbet.rs.

Ne propustite