Fantazi PL - Kolo počinje večeras, šta su predlozi?

Autor: Boris Jovanović
petak 10.12.2021.
18:26
Izvor: Sportske.net

Požurite da namestite tim...

Povezane vesti

Stvari se ubrzavaju u PL, već večeras startuje nova runda, namestite ekipu, nema puno vremena, imamo i par saveta, kao i svake nedelje. 

Dakle, možda je vreme da sada pokupite Ramsdejla (5.0) golmana Arsenala. Osim što je nekadašnju čuvar mreže Šefild Junajteda u top 5 golmana na fantaziju, njegov tim ima dobar raspored u narednih pet kola, sigurno da Arteta kada je čuvar mreže u pitanju ništa neće menjati, pa bi Ramsdejl mogao da bude siguran izvor poena. 

Takođe, ne zaboravite da je duel Brajtona i Totenhema odložen zbog korone. 

U defanzivi Henri (4.5) iz Brentforda ne deluje kao loša ideja, oni večeras igraju protiv Votforda i imaju Sautempton za dva kola (između je Junajted) ali posle toga "Pčele" čeka težak raspored. Možda da razmislite o štoperima Vest Hema, konkretno Kufalu (4.7) koji će sada igrati standardno s obzirom na povrede Ogbone i Zume.

U Arsenalovom veznom redu povređen je Smit Rou (6.1) to znači šansu za Saku (6.2), a ako vam treba neko pouzdan, Boven (6.5) je već sakupio 71 poen i konstanta je, nije kasno da ga uzmete. Grej (5.5) iz Evertona ima takođe odličan učinak mada "Karamele" ne igraju dobro. Ali, u narednih pet mečeva izuzev Čelsija, sredinom nedelje, imaju nešto lakši raspored, Palas, Lester, Barnli i Njukasl, sve su to timovi gde mogu nečemu da se nadaju.

U napadu, problemi našeg tima su veliki, Toni (6.5) se povredio, Kejn preskače, teško je naći i kombinovati sa špicevima, Benteke (6.4) je popularan među igračima,  kao i Vilson (7.5) jedini koji može da postigne gol u Njukaslu. 

Sve u svemu ne baš neki izbor, pratite vesti, sada se igra non stop, blizu smo prazničnog ludila, ovde se praktično rešava dalja sudbina sezone. Podsećanje da u AdmiralBet Sportske fantazi ligi možete da se borite za nagrade, registrujte se ovde, kod je y1u2bm.

Čekamo vas...

Ne propustite