Fantazi PL - Kreće ludnica!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 26.12.2020.
10:14
Izvor: Sportske.net

Tri kola za sedam dana, praznici u znaku Engleza...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Čekaju nas dva kola PL, praktično posle Boksing deja sledi odmah nova runda, biće veoma teško i sastaviti ekipu, neki timovi će za narednih sedam dana odigrati tri meča.

Zbog toga razumljivo, pazite kako birate igrače s obzirom na raspored, dve stvari su bitne, jačina rivala je jedna, a broj opcija koje menadžeri imaju druga. Jednostavno oni najbolji imaju po dva tima, pa dobro razmislite, timovi koji se bore za vrh će svakako rotirati igrače, a nije nemoguće da će njihovi slabiji rivali čuvati fudbalere za mečeve sa sebi sličnima gde je verovatnoća da će uzeti bodove veća.

Nemamo puno toga da vam kažemo, recimo da se svima isplatio Emilijano Martinez (4.9) golman Aston Vile, da se ga uzeli kada smo vam savetovali. On je sada čuvar mreže koji je osvojio najviše bodova u ligi, preskočio je Poupa (5.4) golmana Barnlija. Vila u subotu igra sa Palasom, ali onda ide Čelsiju i Mančester Junajtedu, pa je jasno zbog čega je Martinez i dalje jeftiniji od golmana koji su osvojili manje bodova.

U odbrani Žoao Kanselo je pokupio 21 bod u poslednja četiri meča, sada je na 46 bodova, Siti takođe nema lake protivnike, mada na duži period, Portugalac bi mogao da se isplati.

I Stjuart Dalas (4.7) iz Lidsa je dobra kupovina, i njemu cena raste, uzeo je 12 bodova u poslednja dva kola.

Pošto će Klop rotirati, najavio je to već, Kertis Džons (4.4) je dobra opcija za kraći period. Danijel Podense (5.5) iz Vulvsa je počeo da daje golove, samo "Vukovi" imaju baš težak raspored.

U napadu, Če Adams (6.00) će voditi napad umesto Ingsa koji se opet povredio, tu baš Sautempton nema mnogo opcija, a igraju sa Fulamom i Vest Hemom, pre nego što će dočekati Liverpul, tu će sve prštati.

Sve u svemu, budite pametni pažljivo analizirajte i vidimo se u novom kolu.

Srećno...

Naravno da ne zaboravimo čeka vas klađenje na admiralbet.rs moći ćete da pročitate naše predloge...

Ne propustite