Fantazi PL - "Krnja" osma nedelje, vrede za wildcard ili free hit?

Autor: Boris Jovanović
petak 16.09.2022.
17:51
Izvor: Sportske.net

Mi smo se odlučili za ovo prvo...

Povezane vesti

Pitanje je isto kod svih. 

Šta učiniti u fantaziju u ovakvoj situaciji kada će za vikend u osmom kolu biti odigrano sedam mečeva, a na teren neće Čelsi, Liverpul, Brajton, Kristal Palas, Lids i Mančester Junajted.

Jasno, jedna opcija je "wildcard". Ukoliko i posle transfera nemate dovoljno igrača da sastavite tim, onda iskoristite ovu opciju. Imate dva puta mogućnost da ovo učinite. Možda je sada šansa, mada neko sveto pravilo fantazija je da ne radite ovo pre reprezentativne pauze, jer mnogo toga može da se promeni tokom te dve nedelje.

Dakle, wildcard je mogućnost da odradite neograničen broj transfera bez oduzimanja bodova. 

Nemojte ovo mešati sa freehit kada možete da promenite čitavu ekipu, ali se oni koje ste imali vraćaju u sledećem kolu. Na prvi pogled freehit je bolja opcija, ako ste zadovoljni timom, ali imate samo jedan, dok wildcard možete da koristite dva puta u sezoni i ako ne iskoristite u prvom delu propada.

Kako god hoćete, ovo je možda šansa da zamenite neke od igrača čiji timovi nisu u akciji za vikend, a do sada su vas razočarali, dosta ih je iz Čelsija i Mančester Junajteda, kao i Liverpula, pa ostavite one najbolje iako ne igraju, na klupi, a iskoristite priliku da popunite tim, bitno je da vam igraju 11 fudbalera.

Ovo je možda prilika za Isaka (7.00) ako ćete zameniti nekog od viđenijih napadača, ili probate sa Pereirom (4.6) iz Fulama kao jedtinim rešenjem. Možete da uzmete i nekoga iz timova koji ne igraju, Zaha (7.2) je dobar pik, proverite raspored Palasa od desete nedelje, odličan je. 

Možda je ovo prilika da se oslobodite Salaha (12.9) uzmete Halanda (12.0), pa još dobijete prostor za nekog od vezista...U obzir ako menjate Egipćanina dolazi i De Brujne (12.2). Siti igra protiv Vulvsa gde nikada nije lako, pa derbi sa JUnajtedom, posle Sautemptona i sa Liverpulom.

Nema puno vremena namestite tim, večeras se igra dva meča, Aston Vila dočekuje Sautempton, Notingem Forest Fulam.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak