Fantazi PL - Namestite ekipu!

Autor: Boris Jovanović
subota 16.10.2021.
10:13
Izvor: Sportske.net

Spremni posle dve nedelje?

Povezane vesti

Fantazi se vraća, tu smo da vas podsetimo da ne zaboravite da namestite ekipu, ali i da se borite za vredne nagrade u našoj AdmiralBet Sportske fantazi ligi. Kod je y1u2bm, napravite ekipu, imamo i nedeljne, ali i godišnje nagrade.

Danas kratko, pazite je Južnoamerikanaca dosta ih neće biti u sastavu jer nisu stigli na vreme sa reprezentativnih akcija.

Kada su golmani u pitanju, naš Sančez (4.5) donosi i dalje dosta poena, ali je Španac Raja (4.6) iz Brentfora tek nešto skuplji, kao i Ramsdejl (4.6) novi prvi golman Arsenala, pa izvolite izaberite, ako želite da menjate golmane.

Što se defanzivaca tiče, Kanselo (6.1) je sada već preskup, razmislite o Livramentu (4.2) iz Sautemptona, nama se do sada isplatio. U modi su igrači Brajtona, do sada nismo predlagali bivšeg igrača Barse, Kukurelju (5.00), cena mu je porasla, ali sada svi očekuju da "Galebovi" padnu, oni su hit prvenstva. Isto važi i za njegovog saigrača Veltmana (4.4), Holanđanin je jeftin, a doneo je 20 poena do sada. Novo ime, prvi put sugerišemo, Metju Keš (5.1) iz Aston Vile, igra standardno, do sada je sakupio 30 poena, mada polovinu od toga na jednom meču.

U veznom redu nema više jeftinih a dobrih opcija, pregledajte arhivu naših tekstova, naći ćete predloge, i dalje možda možete da zaigrate na kartu odličnog Androsa Tauzenda (5.6) iz Evertona, Benitez ga je oživeo. Smit Rouv (5.4) iz Arsenala je u prethodna tri kola doneo 18 poena, od toga čak 12 u londonskom derbiju, ali deluje kao vredan sakupljač s obzirom na cenu. 

U napadu, nema Žesusa (8.6) naš tim je oslabljen, da li ga menjati Antoniom (8.1) koji je doneo najviše poena od svih igrača u napadu do sada, neke jeftinije opcije su Ings (7.8) iz Vile, svi očekuju da njegov saigrač Oli Votkins (7.3) proigra, ali do sada se nije isplatio.

Bilo kako bilo, čekamo vas!

Ne propustite