Fantazi PL - Namestite tim, imamo par predloga

Autor: Boris Jovanović
subota 30.10.2021.
11:14
Izvor: Sportske.net

Šta smo spremili za ovaj vikend?

Povezane vesti

Novo kolo PL, vreme je za fantazi, upozorenje da do 12:30 treba da namestite tim. Nadamo se da ste ustali i da ste spremni za engleski fudbal.

Stvari su uglavnom poznate, na vrhu su se izdvojili najbolji, ali svakako da imate priliku da se borite i za nedeljne nagrade, samo se priključiteAdmiral Sportske Fantazi ligi, nakon što napravite tim i ukucate kod y1u2bm.

Šta nudimo ovog vikenda. Ako vam treba golman, možda ne bi bilo loše da razmislite o Mekartiju (4.5) iz Sautemptona, sakupio je 30 bodova, u naredna tri meča igraju sa Votfordom, Vilom i ekipom Noriča, tri puta je do sada sačuvao mrežu, mogao bi da donese još bodova u nedeljama koje slede. Ramsdejla (4.6) smo već predlagali, ali taj voz je čini se prošao. 

U defanzivi Keš (5.1) nije loše rešenje, fudbaler Aston Vile je u tri od pet poslednjih mečeva doneo dosta poena. Klub iz Midlendsa igra sa Vest Hemom, Sautemptonom, Brajtonom i Palasom što nije težak raspored. 

I Brentford je tim koji ima povoljan raspored, Barnli, Norič, Njukasl, realno je da ne prime mnogo golova, pa od njihovih igrača možete da probate sa Rikom Henrijem (4.5) koji je jeftino rešenje. Još bolje je Pontus Jansen (4.7) ali on je nešto skuplji. 

U veznom redu Mbeumo (5.6) iz Brentforda je sada već skup, a ako ćete menjati nešto drastično Foden (8.2) je odmarao i biće u timu u narednim nedeljama, tim pre što je Feran Tores (6.8) povređen. I Haverc (8.2) bi mogao da profitira od povrede Lukakua, ali i rasporeda Čelsija koji igra sa Njukaslom i Barnlijem pe pauze, pa onda sa Lesterom, Junajtedom i Votfordom. Realno je da održe i svoju mrežu tri puta, ali i da budu efikasniji nego obično.

U napadu Toni (6.6) iz Brentforda, naša ideja sa početka sezone se isplatila, no sada ne vredi kupovati ga za ovu sumu, Hvang (5.7) iz Vulvsa bi trebalo da dobija šansu, a i Rodni King (5.6) nije loša prilika ako tražite trećeg napadača.

Čekamo vas u Admiral Sportske Fantazi ligi.

Ne propustite